Yine ne iftirası sanada hergün birisi İfitira atıyorHep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi![]()
Yine ne iftirası sanada hergün birisi İfitira atıyorHep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi![]()
İftira değil itiraf etti dedimYine ne iftirası sanada hergün birisi İfitira atıyor![]()
Aaa bana iftira etti dedin diye okumuşumİftira değil itiraf etti dedim![]()
![]()
Mustim var oklavayada önlem almış @gözlemciO kadarına gerek yok kafasına bir oklava indir yeter![]()
O yüzden yaptığını itiraf etti zaten yukarda görmedin miMustim var oklavayada önlem almış @gözlemciSırf oyüzden etmediyse bir şey bilmiyorum hep şeytan olmuş bunlar
![]()
![]()
![]()
Aaa yok etiketli mesajlara göz gezdirdim sadece sen bir zahmet getiri ver mesajınıO yüzden yaptığını itiraf etti zaten yukarda görmedin mi![]()
![]()
Aaaa (Bu avatar @Çiğdem- in gözlerini boyamak içindi @eskiciİşte bu mesaj @Çiğdem-![]()
![]()
Oooo bu sefer sağlam oklava vurdun bak
Mustimi kötü fikirlerine alet etmiş ama ben kaçırmışım o mesajını konuda bir sürü mesaj dönmüşOooo bu sefer sağlam oklava vurdun bak![]()
![]()
Ben kaçırmam böyle şeyleri dün anlamıştım bu amaçla yaptığını bugün de kendi itiraf etti zatenMustimi kötü fikirlerine alet etmiş ama ben kaçırmışım o mesajını konuda bir sürü mesaj dönmüşSen iyi ki yakalamışsın
![]()
Bu Musti aşkı nerden geldi diyordumBen kaçırmam böyle şeyleri dün anlamıştım bu amaçla yaptığını bugün de kendi itiraf etti zaten![]()
![]()
Çiğdem korkusu neler yaptırıyor insanaBu Musti aşkı nerden geldi diyordumAma olsun şuan benim Avatar da dahil en iyi avatar @gözlemci de hayrıma en güzel avatarlı üye oldu
![]()
![]()
![]()
Mustimi seviyor ama @gözlemci 2015 lerden falan biliyorumÇiğdem korkusu neler yaptırıyor insana![]()
![]()
Ergenlerin dinlediklerinden hayır gelmez zaten 20 milyon olsun bizim olsunMustimi seviyor ama @gözlemci 2015 lerden falan biliyorumErgenler dinlemiyor bir zibidi çıkarsın şu şarkıyı hemen 100 milyon yaparlar
![]()
Aaa doğru Mustimin 20 milyonu Tilki Kızın 200 milyonundan daha gerçek ve helalErgenlerin dinlediklerinden hayır gelmez zaten 20 milyon olsun bizim olsun![]()
![]()
Ona laf atmadan rahat edemiyorsun zatenAaa doğru Mustimin 20 milyonu Tilki Kızın 200 milyonundan daha gerçek ve helal
Onada laf atabildim yatmadan konuyu bir şekilde getirip@Forumdash