Çiğdem'den ecünnülere tokat

Ona laf atmadan rahat edemiyorsun zaten :A :A
Sahte izlenmeyle kıytırık şarkısını yedirdi insanlara ayoll :A Sen Olsan Bari öyle Cevapsız Çınlama gibi tutulmadı bence güzelde değil sahte izlenmeyle insanların gözünü boyadı ana okul şarkısı gibiydi :A :A :A

Sen nefret ettikçe herkesin önü açılıyor:F Reklamlarda da oynuyor denk gemedin heralde? gelsen cıyaklardın :F
Bir reklamda oynayacak demişlerdi ama daha belli olmadı :A

Sahte izlenmeyle kıytırık şarkısını yedirdi insanlara ayoll :A Sen Olsan Bari öyle Cevapsız Çınlama gibi tutulmadı bence güzelde değil sahte izlenmeyle insanların gözünü boyadı ana okul şarkısı gibiydi :A :A :A

Fuse tea reklamında oynamış galiba geçenlerde görmüştüm :A

Fuse tea reklamında oynamış galiba geçenlerde görmüştüm :A
Evet fuse tea'de oynuyor.
Ben dün görmüştüm cumartesi filan Tolga Show'u izlerken :A Demek senin izlediğin kanallar hala o reklamı almamişlar. Oysa Coca cola reklamı her yerde döner :X

Survivor izlerken hep karşıma çıkıyor :A
Çıkar tabi ana sponsoru her sene :A
Aaa ben görmedim forumda da açan olmadı sanırım :A @Forumdash

Fuse tea en sinir olduğum soğuk çaydır Allahın adaleti işte en sevmediğim içeçği gidip bulmuş kendisine sevmiyorum sonucta :A :A :A
Mangolusu harika olduğu için lipton'dan bi tık önde:A Lipton da mangolu yapsa keşke:bhr: Bi senle bi ara soğuk çay konusuyorduk dimi :F Nasıl boşluga düşmüşsek:F

Çıkar tabi ana sponsoru her sene :A

Mangolusu harika olduğu için lipton'dan bi tık önde:A Lipton da mangolu yapsa keşke:bhr: Bi senle bi ara soğuk çay konusuyorduk dimi :F Nasıl boşluga düşmüşsek:F
Lipton sevmem ki ben :A :A
Aaa evet ben Fuse i önceden de çok kötülemiştim forumda içemediğim tek soğuk çay :F Allahın adaleti Tilki Kız sevdiğim hiç birşeye adım atmıyor :A

@eskici e başka içecek markası bulucaz artık onu içmiceksin :A

Aaa evet ben Fuse i önceden de çok kötülemiştim forumda içemediğim tek soğuk çay :F Allahın adaleti Tilki Kız sevdiğim hiç birşeye adım atmıyor :A

Bu reklam haberlerini duyduğumda ilk dediğim şey inşallah fuse tea değildir olmuştu ama şansıma o çıktı :A :F

Bilmiyordum bak bunu ya da fark etmemişim :A :A
Ödül oyunlarında habire içecek olarak coca cola yada onun uretimi içecekler olur:A

Kızı ta buralardan korkutmuşsun yaa ürkek şey :A
son halini görmedin galia... Magazinlere çatmiş :A

Tilki Kız sayesinde o iğrenç içecekten kurtul bence :A

Aaa sakın forumda reklamını açmaya kalkışmayın @Forumdash kimseyede açın demeyin televizyonda inş karşıma çıkmaz :A
Birkaç gün oldu ben göreli sen nasıl görmedin bu kadar zaman şanslısın yine :A :A

Ödül oyunlarında habire içecek olarak coca cola yada onun uretimi içecekler olur:A

Hee doğru fuse teanin coca colaya bağlı olduğunu unuttum bir an :A :F

Birkaç gün oldu ben göreli sen nasıl görmedin bu kadar zaman şanslısın yine :A :A

Şanşlıydım ama @Forumdash paylaşmış izledim :(

Şunun hareketlerine bakın ayoll oklavayı vurucaksın ağzına
u075.gif
u075.gif
u075.gif