Onun yapması lazım affetmem için gözlemecilik marifetlerini göstermesi lazımAyy ben yaparım gözlemeyi size neli isterseniz peynirli ıspanaklı kıymalı yeterki kavga etmeyin
Onun yapması lazım affetmem için gözlemecilik marifetlerini göstermesi lazım![]()
![]()
Aleyna Tilki ise bende çakalımBen sana hiçbir zaman ihanet etmedim![]()
Senin paşan çakallık peşinde![]()
![]()
Ayy korkmuyorda hiçç
Aleyna Tilki ise bende çakalım![]()
![]()
Bu muhteşem esprinden dolayı seni tebrik ediyorumAleyna Tilki ise bende çakalım![]()
![]()
Dislike atman lazımdı değiş hemen.Bu muhteşem esprinden dolayı seni tebrik ediyorum![]()
![]()
Allah kahretsin, o espriyi ben yapacaktım.hahaah al tüm hitler senin olsunBize Adolf Hitler yeter
![]()
Oklavayı aşı yapar gibi yapıyormuş hiçbirşey anlamamış @eskici![]()
![]()
@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışıDislike atman lazımdı değiş hemen.![]()
Kimsenin gözünü kanatmak istemem.@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışı![]()
![]()
Korkuyor musun yoksa gözlemecidenKimsenin gözünü kanatmak istemem.![]()
Az ye de kendine uşak tutOnun yapması lazım affetmem için gözlemecilik marifetlerini göstermesi lazım![]()
![]()
Hayır diğerlerini düşünüyorum sadece.Korkuyor musun yoksa gözlemeciden![]()
![]()
Ben anlamam beni tekrar geri kazanmak istiyorsan bunu yapman lazımAz ye de kendine uşak tut![]()
![]()
İnsanları bu espriyle muhattap etmek istemiyorsun anladımHayır diğerlerini düşünüyorum sadece.![]()
Yukarlardadır hatta bir espri daha varNerde lan o Hitler esprisi, dislike atacağım, mesajı bulamıyorum![]()
Esprinin kötüsü olurda bu kadarı olmaz yani.İnsanları bu espriyle muhattap etmek istemiyorsun anladım
Yukarlardadır hatta bir espri daha var![]()
Dişe diş Billy KanEsprinin kötüsü olurda bu kadarı olmaz yani.![]()
Benim yolumdan gidiyor o da ne yapsınEsprinin kötüsü olurda bu kadarı olmaz yani.![]()