Ama haketmiştin sen de bunu![]()
Yine vurmadan kaçırmışsın adamı![]()
![]()
Gözünü söylemiştim @eskici o Mesajı uydurmuş diyorDedim ki ben orada çiğdem'in gözü ne renkk 😱😱 ee yuhhh yani![]()
Son düzenleme:
Ama haketmiştin sen de bunu![]()
![]()
Gözünü söylemiştim @eskici o Mesajı uydurmuş diyorDedim ki ben orada çiğdem'in gözü ne renkk 😱😱 ee yuhhh yani![]()
Mesajı gösterdim sana işte önce Çiğdem'in gözünü boyamak için yaptım diyor sonra da Çiğdem'in gözü ne renk diyor yani benim dediğime geliyoruz yine
Aaa @destere taktiği uyuglamış yanıMesajı gösterdim sana işte önce Çiğdem'in gözünü boyamak için yaptım diyor sonra da Çiğdem'in gözü ne renk diyor yani benim dediğime geliyoruz yine![]()
![]()
Ama Mustici Modu şuan en iyi mod inş onu değiştirmez
Sen bu olayları unuttuktan sonra değiştirir yineAma Mustici Modu şuan en iyi mod inş onu değiştirmez![]()
Aaaa öyle bir şey yaparsa oklavamın sürekli radarında dolaşır forumdaSen bu olayları unuttuktan sonra değiştirir yine![]()
Sen zaten iki gün sonra unutursun bunları ne olacakAaaa öyle bir şey yaparsa oklavamın sürekli radarında dolaşır forumda![]()
![]()
![]()
O niyeymiş beee Kel Amca olan sensin biz niye unutalımSen zaten iki gün sonra unutursun bunları ne olacak![]()
![]()
Buruşuk teyze olduğun için unutman normal üzülmeO niyeymiş beee Kel Amca olan sensin biz niye unutalım![]()
![]()
![]()
Aaa o Buruşuğuda @kerem şey etmişti onada bir oklava yarın geçiririmBuruşuk teyze olduğun için unutman normal üzülme![]()
![]()
Elimize düştün artık
Aaa sende elalemin gösterdiğine mi inanıyorsun kendi gördüklerine miMustiyi Çiğdemi kandırmak için oklavadan kurtulmak için koydum demişsin öyle bir mesajını gösterdi bana ben görememiştim normalde o gösterdi![]()
![]()
![]()
Vayy be haketmişim demek 😱 En çokta ne üzüyor insanı biliyor musun dost kazığı yemekAma haketmiştin sen de bunu![]()
![]()
Aaa sende elalemin gösterdiğine mi inanıyorsun kendi gördüklerine mi![]()
Vayy be haketmişim demek 😱 En çokta ne üzüyor insanı biliyor musun dost kazığı yemek![]()
Hhahah Aaa bu işler böyle vlla forumda olmayanı çekiştiririzElimize düştün artık![]()
![]()
Hhaha Aaa dikkat edin bu Kel AmcayaKel amcam dedikodu yaptı arkamdanYakıştıramamıştım şimdi düşündüm daha bi yakıştıramadım
![]()