MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

İşte bizle kurduğu iletişim farklı olacak o yüzden senle farklı.:A
Tecrüben sana kalsın
anlatmam o zaman :) ben zaten tecrübe aktarımına hogathayla yaşadığım tecrübeleri anlatarak başlamamıştım taa çocukluğuma kadar dönmüştüm :)

İlk hafta parçam:
Yıldız Tilbe ile Emre Kaya'nın düet yaptığı Git parçası.
@destere @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cevaa @MEnes @Doğu @turkuazz @MasacRE- @tolgab @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @FaJi @ozmoturk @RüzgarGülü @Tolstoyevski @batuhankaralar @OzaN @DarkLeqenD @vadikızı @Yakamoz-Asi
yıldız teyzenin katkısıyla arada senin parlağı kurtarmaya çalışacaksın anladık taktiği :)

Bugün bir yerde hafiften övmüşsün beni. :F Harun'a güveniyorum demişsin.:fearscream::hearteyes:
iron fist e çağırmıştım seni sen oraya bir bak daha kaybolmadan :)

Son düzenleme:
Evet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız :A
bir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolur :)
hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde :)

İlk hafta parçam:
Yıldız Tilbe ile Emre Kaya'nın düet yaptığı Git parçası.
@destere @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cevaa @MEnes @Doğu @turkuazz @MasacRE- @tolgab @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @FaJi @ozmoturk @RüzgarGülü @Tolstoyevski @batuhankaralar @OzaN @DarkLeqenD @vadikızı @Yakamoz-Asi
hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde :)
Evet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız :A
@EFE UYSAL ında baya şansı var emre kaya yenilerden baya sevdiklerim arasında :A

@EFE UYSAL

2 şarkısına oy vermişin :A

Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap :A

@EFE UYSAL ında baya şansı var emre kaya yenilerden baya sevdiklerim arasında :A

@EFE UYSAL
Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık :A 15 haftayı çıkarabilecek mi göreceğiz :A

Kız sakın isimleri karıştırma ha oyları hesaplarken :A

2 şarkısına oy vermişin :A

Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap :A

Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık :A 15 haftayı çıkarabilecek mi göreceğiz :A

Kız sakın isimleri karıştırma ha oyları hesaplarken :A
@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyim:) ben dağınık halde şarkıları değerlendiremiyorum :)
hahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm :A :A :A @EFE UYSAL