- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Yok maalesef Bakalım Gökhan'la kıyasladığında hangisini daha çok seveceksiniçinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ?
Yok maalesef Bakalım Gökhan'la kıyasladığında hangisini daha çok seveceksiniçinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ?
Bugün bir yerde hafiften övmüşsün beni. Harun'a güveniyorum demişsin.olsun insanın başına neler neler geliyor duymak lazım bunları
olsun insanın başına neler neler geliyor duymak lazım bunları
evet biz değişik bir fantazi yaşıyorduk hogathayla
alturp un türbüşona kıyasla dinlenebilir şarkıları daha çoktu diye tahmine diyorum hatta @Çiğdem- in nostalji köşesinde alturpa oy verdiğimi hatırlıyorumYok maalesef Bakalım Gökhan'la kıyasladığında hangisini daha çok seveceksin
anlatmam o zaman ben zaten tecrübe aktarımına hogathayla yaşadığım tecrübeleri anlatarak başlamamıştım taa çocukluğuma kadar dönmüştümİşte bizle kurduğu iletişim farklı olacak o yüzden senle farklı.
Tecrüben sana kalsın
yıldız teyzenin katkısıyla arada senin parlağı kurtarmaya çalışacaksın anladık taktiğiİlk hafta parçam:
Yıldız Tilbe ile Emre Kaya'nın düet yaptığı Git parçası.
@destere @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cevaa @MEnes @Doğu @turkuazz @MasacRE- @tolgab @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @FaJi @ozmoturk @RüzgarGülü @Tolstoyevski @batuhankaralar @OzaN @DarkLeqenD @vadikızı @Yakamoz-Asi
iron fist e çağırmıştım seni sen oraya bir bak daha kaybolmadanBugün bir yerde hafiften övmüşsün beni. Harun'a güveniyorum demişsin.
Evet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırızalturp un türbüşona kıyasla dinlenebilir şarkıları daha çoktu diye tahmine diyorum hatta @Çiğdem- in nostalji köşesinde alturpa oy verdiğimi hatırlıyorum
bir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolurEvet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız
İlk hafta parçam:
Yıldız Tilbe ile Emre Kaya'nın düet yaptığı Git parçası.
@destere @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cevaa @MEnes @Doğu @turkuazz @MasacRE- @tolgab @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @FaJi @ozmoturk @RüzgarGülü @Tolstoyevski @batuhankaralar @OzaN @DarkLeqenD @vadikızı @Yakamoz-Asi
bir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolur
hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde
@EFE UYSAL ında baya şansı var emre kaya yenilerden baya sevdiklerim arasındaEvet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız
2 şarkısına oy vermişinbir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolur
hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde
Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık 15 haftayı çıkarabilecek mi göreceğiz
@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyim ben dağınık halde şarkıları değerlendiremiyorum2 şarkısına oy vermişin
Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap
2 şarkısına oy vermişin
Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap
Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık 15 haftayı çıkarabilecek mi göreceğiz
Kız sakın isimleri karıştırma ha oyları hesaplarken
hahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm @EFE UYSAL@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyim ben dağınık halde şarkıları değerlendiremiyorum
@EFE UYSAL kardeşime feda olsun oylarım (Şaka tabii ki sakın öyle bir şey yapma )hahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm @EFE UYSAL
@xemrexxx lerden topaç olanı niye yarışmamışki bu sezon müzeyyen senar dinlemek istiyordukhahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm @EFE UYSAL
bunun nick indeki düdüğü kaldırmışlar@xemrexxx bu sezon hainlik yaptı bana ayoll ben onun kıytırık yaırşmasına destek oluyordum
hahaha ayy düdük simgesini unutmus normal nickiyle giriş yapmaya çalısıyormus gün boyu başaramamışbunun nick indeki düdüğü kaldırmışlar
@mrt-06 in ne zaman işe yarar bir hediye verdiği görülmüşki ? bilerek tuzak kurdu topaca? topaçda seviniyordu dün ödül aldım diyehahaha ayy düdük simgesini unutmus normal nickiyle giriş yapmaya çalısıyormus gün boyu başaramamış
Leyla ile Mecnun izlesen bilirdinbune bee 😱😱😱
Yeşilçam şarkılarıyla götürürsün bu sezonu keksinlikle cnm dengeli bir sezon ama gizli favorilerden denilebilirsin yaşı küçüklerde duymustur bu şarkıları herhalde