Eeee ama baksana benimki kadar güzel mi ordakiler?Yaaa, ne demezsin. Çok yaratıcı gerçekten. Eşi benzeri yok
https://www.google.com.tr/search?ne...tbm=isch&q=shelf+wallpapers+windows+7&imgrc=_
Eeee ama baksana benimki kadar güzel mi ordakiler?Yaaa, ne demezsin. Çok yaratıcı gerçekten. Eşi benzeri yok
https://www.google.com.tr/search?ne...tbm=isch&q=shelf+wallpapers+windows+7&imgrc=_
Şimdi gömmüş gibi olmayım da seninki de onlar kadar iğrenç 🙄Eeee ama baksana benimki kadar güzel mi ordakiler?
Zevksizsin. .ssŞimdi gömmüş gibi olmayım da seninki de onlar kadar iğrenç 🙄
Masaüstü diyor sen bildiğim rafüstü yapmışsın olayı çok yanlış anlamışsın
Aga bi de üstlere dantel serpiştirseydin bu ne
Masaüstü diyor sen bildiğim rafüstü yapmışsın olayı çok yanlış anlamışsın
İki yorum da güldürdü.Aga bi de üstlere dantel serpiştirseydin bu ne
Bence harika ortadaki alt rafa takıldım o niye boş?
Bilgisayarımda fazla program yüklü değil, masaüstüme taşıyacak önemlilikte de başka program bulamadım.Bence harika ortadaki alt rafa takıldım o niye boş?
baya düzenli bir masaüstün varBilgisayarımda fazla program yüklü değil, masaüstüme taşıyacak önemlilikte de başka program bulamadım.
Geri eski haline getirdim hevesimi kırdılar.baya düzenli bir masaüstün var
benimki bir sürü 😛
onlar kıskanmışlardır!Geri eski haline getirdim hevesimi kırdılar.
Gong filmi ile bir bağlantısı var mı. .ss
Değişken wallpaperlarımdan birisi, İlla LAra Croft'u mu koyayım?Gong filmi ile bir bağlantısı var mı. .ss
Bu arada berbat.
Bugün film izledim de tıpatıp aynı yaratık vardı o yüzden sordum yoksa okuma özrüm yok.Değişken wallpaperlarımdan birisi, İlla LAra Croft'u mu koyayım?
Orada kocaman THE WITCHER III WILD HUNT yazıyor
Adı Leshen mı? Ya da Leshy?Bugün film izledim de tıpatıp aynı yaratık vardı o yüzden sordum yoksa okuma özrüm yok.
Yaratığın adını bilmiyorum filmi diyorsan şu;Adı Leshen mı? Ya da Leshy?
Kong'a Gong mu dedin sen az önce?Yaratığın adını bilmiyorum filmi diyorsan şu;
Aklım buna gitti de ondan.Kong'a Gong mu dedin sen az önce?