Azerbaycan'ın açık ara en çok izlenen dizisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam dernek başkanı:) @Revan sana hatırlatta özelden yazayım:D

vadinin kalitesinin yanından geçemez o dizi Allah ın amerikalısı vadiye oy mu vercek mantıklı olun biraz :D

- - - Ekleme - - -

kaan955 ayarların eskisine dönmez he haberin olsun fena oynuyoz biz :d iyi düşün yani :d

Deha mesajı yazmıştın bende birşeyler yazmıştım ama fabrikada kurtarmıyor be dernek başkanı:)

biraz mantıklı olsan o yorumu yapmazdım orçun :D
ben o dizinin ismini bilmeyen en az 50 milyon insan bulurum türkiye de ama vadi yi duymayan tek insan yok anladın :D burası türkiye

- - - Ekleme - - -

kaan955 kararını bana iftardan sonra bildir ayarlarınla oynarsak bi daha eskisine dönmez ona göre :d

Anlatmak istediğim şu İMDB tüm Dünya genelinde yapılan bir şey. Big Bang'a o oyları sadece Amerikalı kişiler vermiyor.

@Arkadaşlar mesajlarımı okudunuzsa ben herşeyi açıkladım. Sağolsunlar inanan arkadaşlar inandı. İnanmayanlar da size kalmış. Basit bir korku filmlerine de 18+ yazılıyor bizde, Evlenme programları ve Vadiye de 18+ yazılıyordu. Sonra Vadi diğer dizilerden 1 ay önce kaldırıldı. Kurul silahlı dizilere izin vermedi. Burada çok arkadaş kendini Polat, Memati falan zannedip 3er 3er gezip eşkıyalık yapıyorlardı Bu yüzen kaldırıldı. Ben söyleyeceğimi söyledim

takas o kadar iyi yolluyorsan inciye gidebilirsin orada kesin mod olursun Serkan İnci'nin yardımcısı bile olursun

Revan dogru soyluyor.yasak Vadi 1 ay once bitmis.AMA YINE DE VADI AZERBAYCANDA DIZI OLMAKTAN CIKMISTI,HAYATIN GERCEGI OLMUSTU BIZIM ICIN.

Revan dayanamadı bakkala yolladı artık:D Burada da var o tiplerden revan durum belli değil mi zaten:)

Siz mi adam akıllı konuşuyordunuz:F?Güldürmeyin Sazandan tut Xdragxx ondan tut sana o gün dediklerinizi buralarda deseniz ceza puanları havada uçardı:D aynı şekilde bende

ben senin şahsın hakkında kötü birşey dediğimi hatırlamıyorum :)

@takas ali babanın yorumunu gördün. Bunun üzerine ne diyeceksin merak ediyorum
S.G.A.T Çok Teşekkürler beni anladığın için. Azeri dostumun benim laflarımı doğrulaması beni memnun etti. Şimdi umarım anlamışsınızdır yalan söylemediğimi

- - - Ekleme - - -

@takas ali babanın yorumunu gördün. Bunun üzerine ne diyeceksin merak ediyorum
S.G.A.T Çok Teşekkürler beni anladığın için. Azeri dostumun benim laflarımı doğrulaması beni memnun etti. Şimdi umarım anlamışsınızdır yalan söylemediğimi

revan kanıt var mı yok bizde kanıt var kanıtlarla konuşuyoz :D öyle bişey varsa kesinlikle azeri sitelerinde çıkardı hadi bi link at öyle bi şey olduğuna dair inanalım ama nerdee :D alibaba ne diyo vadi dizi olmaktan çıkmış hayatın gerçeği olmuş :D
vadi farkı

- - - Ekleme - - -

kaan955 mutlumusun :d kendi kafanda 3-5 bişey kurmuşsun her konuda papağan gibi tekrarlıyon biraz farklı şeyler söyle be :D

- - - Ekleme - - -

xdragxx sen ne diyon aç biraz :d

revan kanıt var mı yok bizde kanıt var kanıtlarla konuşuyoz :D öyle bişey varsa kesinlikle azeri sitelerinde çıkardı hadi bi link at öyle bi şey olduğuna dair inanalım ama nerdee :D alibaba ne diyo vadi dizi olmaktan çıkmış hayatın gerçeği olmuş :D
vadi farkı

- - - Ekleme - - -

kaan955 mutlumusun :d kendi kafanda 3-5 bişey kurmuşsun her konuda papağan gibi tekrarlıyon biraz farklı şeyler söyle be :D

- - - Ekleme - - -

xdragxx sen ne diyon aç biraz :d

İki Azeri aynı lafı söylediği halde inanmıyorsan artık ne desek inanmazsın. Sen sadece istediğine insnıyorsun. Senin gerçeklerine

yav arkadaşım mantıklı konuşun böyle bişey oldu ve hiç mi haberi çıkmadı bunun :D

- - - Ekleme - - -

kesinlikle yalan googla yazıyorum tek bir haber bile çıkmıyo yalan bilgi :D

ben senin şahsın hakkında kötü birşey dediğimi hatırlamıyorum :)
Banane yahu banane!!!!ister bitsin ister bitmesin beni ilgilendirmez ve inş..biter bir saçmalamaya başlıyan dizi daha yayından kalkar
yürü git lan artık bir mesajına yorum yaparsam adam değilim yeter artık geniş aileye saçma diyorsan senle konuşamam ki güzelim diziye dediğini bırakmadaın:)
Bu 2 eski mesaj xdragxx için gelsin :DO mesajda yazmış bir daha mesajına yorum atarsam adam değilim diye ama yine yazmaya devam etmiş:D.Ulvi Ç seni az çok severim son kararın mı?:D

Son düzenleme:
aga bu xdragxx i iyi tanıyom artık herşey beklenir bundan :D

yav arkadaşım mantıklı konuşun böyle bişey oldu ve hiç mi haberi çıkmadı bunun :D

- - - Ekleme - - -

kesinlikle yalan googla yazıyorum tek bir haber bile çıkmıyo yalan bilgi :D

Azerbaycanda olan olayı Türkçe yazıp aramayamı çalışıyorsun? Bak takas reytingleri paylaşırken de yazmıştim. Bizde reytingler, dizi haberleri gibi olaylar internette paylaşılmaz, kanallarda haber olarak gosterilir. Çunki, dizi sektörü Türkiyedeki kadar ireli düzeyde değil bizde. Biz Türkçeyi nasıl ogrendik. Turk dizilerinden. Ayrica Kurtlar Vadisinin birinco oldugu konusunu da ben acmistim. O zaman da Tv programinda aciklanmisti. O zaman kanıt istememiştin ama. Eger Vadiden bu kadar nefret etseydim o konuyi acmazdim. Ben sadece gercekreri soyluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...