Şok! TVen'in Tüm Dizileri Star'a Geçiyor peki Star Tv'nin Diziler Yayından Mı Kaldırılıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orda gülücük işareti koyman zoruma gitti istediğin gibi yorum yapabilirsin ama o gülücük alaycı bir yorum gibi duruyor

İnşallah biter:dİstediğimi yazarım siz milletin dizilerine öye deyince bir şey olmuyor ben deyince bir şey oluyor üstelik öyle bir alaycı yorumda yazmadım güldüm sadece

böyle devam et ben ne diyem ki sana bundan sonra bende sizin gibi olmazsam görün siz

böyle devam et ben ne diyem ki sana bundan sonra bende sizin gibi olmazsam görün siz

Ol hacı beni ilgilendirmez sanki dizilerin yapımcısı benim:D zaten tüm dizileri bıraktım derslerden dolayı geriye Muhteşem Yüzyıl ve Arka Sokaklar kaldı Vadinin tüm bölümlerine yazın bakacağım:D

boşver hacı kendi halinde davranıyor geniş aileye öyle bir şey olmayacağını kendi de biliyor:D

yürü git lan artık bir mesajına yorum yaparsam adam değilim yeter artık geniş aileye saçma diyorsan senle konuşamam ki güzelim diziye dediğini bırakmadaın:)

ben sadece mürsel gibi yürü git lan dedim:D

Bende sana Recep İvedik gibi bir hareket yapacağım ama senin seviyene düşmedim.Geniş Ailenizede yapımcısınıda yeter bıktım banane banane banane diziden bana faydası yok ister biter ister bitmez beni ilgilendirmiyor saçmalıktan öte bir dizi oldu artık bunu söylemekten bıktım artık yürü git lan gibi kelime kullanman şu anda beni zaten epey sinirlendirdi az sonra dersanaye etüte gideceğim onun yüzünden tartışma yapamıyacağım

Tek senin o cümlen için söylemedim zaten genel olarak söyledim :) Tartışma olacaksa seviyeli bir tartışma olsun. He seviyesiz tartışmak istiyorsanız gidin msn'de tartışın :D
ben adam gibi tartışırım genelde bilirsin ama alemto beni çok sinir ediyor hem banane geniş aile'den diyor hemde kötüleyip duruyor tmm bir kere kötülesin birşey demem ama artık her geniş aile konusunda olmaz sinir oluyorum:)
ama msnde'de tartışmam şimdi girecem msn'e kesin küfredecek klavye başında artizlik yapmak hoşuma gitmiyor

ben adam gibi tartışırım genelde bilirsin ama alemto beni çok sinir ediyor hem banane geniş aile'den diyor hemde kötüleyip duruyor tmm bir kere kötülesin birşey demem ama artık her geniş aile konusunda olmaz sinir oluyorum:)
ama msnde'de tartışmam şimdi girecem msn'e kesin küfredecek klavye başında artizlik yapmak hoşuma gitmiyor

Klavye artistliği yapacak diyorsun lakin sen ne artistliği bekliyorsun sanal ortam efelen efelene bildiğin kadar sen

hem banane diyorsun hem geniş aile hakkında düşünceler gibi konu açıyorsun birde sadece kötü olanları yazıyorsun tarafsız davranmıyorsun ki banane diyorsan geniş aile hakkında bir tek kelime laf etme o zaman hergün senin le tartışmak zorunda değiliz biz birgünde geniş aileye laf atmazsan olmaz sanki yeter bu kadar bir daha cevap yazmıyorum