orda gülücük işareti koyman zoruma gitti istediğin gibi yorum yapabilirsin ama o gülücük alaycı bir yorum gibi duruyor
İnşallah biter
orda gülücük işareti koyman zoruma gitti istediğin gibi yorum yapabilirsin ama o gülücük alaycı bir yorum gibi duruyor
böyle devam et ben ne diyem ki sana bundan sonra bende sizin gibi olmazsam görün siz
boşver hacı kendi halinde davranıyor geniş aileye öyle bir şey olmayacağını kendi de biliyor![]()
ben sadece mürsel gibi yürü git lan dedim![]()
ben sadece mürsel gibi yürü git lan dedim![]()
ben adam gibi tartışırım genelde bilirsin ama alemto beni çok sinir ediyor hem banane geniş aile'den diyor hemde kötüleyip duruyor tmm bir kere kötülesin birşey demem ama artık her geniş aile konusunda olmaz sinir oluyorum
Tek senin o cümlen için söylemedim zaten genel olarak söyledimTartışma olacaksa seviyeli bir tartışma olsun. He seviyesiz tartışmak istiyorsanız gidin msn'de tartışın
![]()
ben adam gibi tartışırım genelde bilirsin ama alemto beni çok sinir ediyor hem banane geniş aile'den diyor hemde kötüleyip duruyor tmm bir kere kötülesin birşey demem ama artık her geniş aile konusunda olmaz sinir oluyorum
ama msnde'de tartışmam şimdi girecem msn'e kesin küfredecek klavye başında artizlik yapmak hoşuma gitmiyor