Azerbaycan'ın açık ara en çok izlenen dizisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ha 1 ay sonra ha 1 ay once ne farki var?Onemli olan Vadinin Azerbaycan'da 1 numara olmasi ve bunu da herkes kabul ediyor.Bu arada konu da hit oldu...

revan o zaman benle aran iyiydi ondan açmıştın konuyu :d yoksa sen işine geldiğini söyler işine geldiğini görürsün yav böyle bişey olsa haberi çıkar hiçmi çıkmadı azerbaycan ın en çok izlenen dizisi yayından kaldırılacak ve hiç haberi çıkmayacak geç bu ayakları :D bak türk dizileri yasaklanınca nasıl yer herde haberi çıktı demek haber çıkabiliyomuş :D

revan o zaman benle aran iyiydi ondan açmıştın konuyu :d yoksa sen işine geldiğini söyler işine geldiğini görürsün yav böyle bişey olsa haberi çıkar hiçmi çıkmadı azerbaycan ın en çok izlenen dizisi yayından kaldırılacak ve hiç haberi çıkmayacak geç bu ayakları :D bak türk dizileri yasaklanınca nasıl yer herde haberi çıktı demek haber çıkabiliyomuş :D

Yahu Reyting rekorları kıran diziler bile RTUK'ten ceza aliyor Turkiyede, millet eleştiriyor bu çok doğal. Evlilik programlari bile Eylülden itibaren yayından kaldırılacak Azerbaycanda. Ayrıca o zamanlar senle şimdiki gibiydim. Çok net hatırlıyorum. Aramız 1 ay iyi oldu seninle. O da haziran başlarında senin mesajınla son buldu

Yürü git lan Mürsel'in lafı eski defterli açmayalım zararlı siz çıkarsınız yani :)

Ben zaten Haziran 2011'de üye oldum kendime göre eskiden bu forumda Geniş Aile denilince akar sular dururdu çok da tartıştım kabul ediyorum zaten...

Ben zaten Haziran 2011'de üye oldum kendime göre eskiden bu forumda Geniş Aile denilince akar sular dururdu çok da tartıştım kabul ediyorum zaten...
Siz diyorsunuz Ulvi Ç gelip burada bu tartışmalara yorum atıyorsunuz ya söyle yapmayın bir dizi için gibilerden bende diyorum geçmişinize bakın diyorum senin anlıyacağın dile aynaya bak!

Ben ders aldım şimdi dizi tartışması falan yapmıyorum 1.5 senedir ayrıca da biz bu kadar abartmıyorduk

Ben ders aldım şimdi dizi tartışması falan yapmıyorum 1.5 senedir ayrıca da biz bu kadar abartmıyorduk
Geniş Aile xdragxx yazınca komik yazılarınız çıkıyor 😉 .Abartıp abartmadığını herkes görür neymiş en çok izlenen komedi dizisi vs bunlara karşı ben yorum yapınca nasıl insanlıktan çıktığınız geçmiş konularda var o geçmiş konularda benimde çok vardır ama ben burada sanki birşey yapmamış gibi ders vermiyorum

Arkadaşım hatalıyım kabul ediyorum zamanında hata yaptık ama biz en azından konu falan açmadık :)
Ayrıca biz haftada 1 reyting günü tartışma yapardık her konuda Geniş Aile konuşmazdık

Arkadaşım hatalıyım kabul ediyorum zamanında hata yaptık ama biz en azından konu falan açmadık :)
Ayrıca biz haftada 1 reyting günü tartışma yapardık her konuda Geniş Aile konuşmazdık
Konu filan derken😉 burası forum açacağım tabi:D Geniş Aile konusu açmadım diyorsan birsürü açtığınız Geniş Aile konusu vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...