Azerbaycan'ın açık ara en çok izlenen dizisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi kışkırtıyorum bu ayar dediğiniz nedir ya :D
Adam diyor ki Vadi en çok izlenen dizi ama Azerbaycanda yasaklandı diyor , tüm Türk dizileri yasaklanmadan önce Vadi yasaklanmış zaten ee daha ne konuşuyoruz ki adam inkar etmiyor Vadinin en çok izlendiğini

@takas Yahu takas 1ci mesaja baksana orda da yazmışım Vadi en çok izlenen dizi, Pusunun da ilk bölümleri ama yayından kaldırıldı dedim. Önce mesajı okuyun sonra. Ben bu konuda Vadinin en çok izlenen dizi olmasını inkar etmedim

@kvp1905

The Big Bang Theoryle dalga geçiyorsun ama Dünyanın en iyi dizilerinden biridir.IMDB Notu:8.6'dır 100 bin kişiden fazla oy vermiştir.Şimdi bana Kurtlar Vadisinin notlarını söylettirme.

@takas Koyduğun linkler arasında bırak Vadinin lafı, resmi bile yok. Çünki, Vadi yayından kaldırıldıktan yaklaşık 1 ay sonra diğerleri de kaldırıldı. Ben yalan konuşmam.

Belli Oluyo revan:d :F

revan kurtlar vadisi de kurtlar vadisi pusu da azerbaycan ın en çok izlenen dizisidir bunu sen paylaştın ayrıca yayından falan da kaldırılmadı ne sallıyon tüm diziler yasaklanmış :d

- - - Ekleme - - -

@cenation dalga mı geçiyon sen o söylediğin dizi vadinin yanından geçemez :d vadi abd meclisinde konuşulmuş dizi :d

Azerbaycanda su anda hic bir turk dizisi yayinlanmiyor.AMA YAYINLANSAYDI KESINLIKLE ILK SIRADAYDI,cunki bu dizi yayinlandigi 1 numaraydi.

xdragxx öyle bişey yok tüm diziler yasakalanınca vadide yayınlanmadı yayından kaldırıldı demesi kendi sallaması :d

- - - Ekleme - - -

alibaba gerekeni söyledi...

@Alem To Ayar mı verdin? :d Koyduğun linkte Vadiden bahs edilmiyor bile :d Neyse ben söyleyeceğimi söyledim. Bu Tv`yi izleyen benim. Bana inanan arkadaşlarım inandı, inanmayanlar da kendileri bilir

- - - Ekleme - - -

@takas ne dediğini gerçekten bilmiyorsun. Lafı saptırıyorsun. Ben S.G.A.T`ın dediklerinden farklı bir şey söylemedim. En çok izlenen dizi ama Kurul yüzünden kaldırıldı dedim. Reyting yüzünden değil. Bunu neden anlamayıp heyecan yaptın anlamadım.

Vadiye oy vermezler tabi amerikan israil düşmanlığı yapıyor elin amerikan imbd sitesi neden yüksek oy versin ki :D

@Kvp1905 Cenation orda normal dizi hakkında yorum yapmış bi taraf tarafsızlık yok :)

hangi linkte vadiden bahsedilmiyor o linki atsana :D

Uzatmayin artik.bizim ulkede-Azerbaycanda hep vadi izlendi,vadi konusuldu.2006-de vadi yeni yayinlandigi yilda ulkedeki cocuklarin yuzde 10una Polat ismi verildi.

Ben TV izleyicisi olarak söyleyeceğimi söyledim. İnanmak istemeyenler inanmazlar

revan link atsana bekliyom dediklerinin arkasında dur

@ali baba Ben farklı bir şey söylemedim zaten. Eğer Azeri kanalında Vadiye ara sıra rastlasaydın diğer dizilerden daha önce kaldırıldığını farkederdin

alibaba azerbaycan da yaşıyor ve gerekenleri söyledi revan ne diyecepğini şaşırmış ne yaptığını bilmiyo :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...