Azerbaycan'ın açık ara en çok izlenen dizisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alem To Ayar mı verdin? :d Koyduğun linkte Vadiden bahs edilmiyor bile :d Neyse ben söyleyeceğimi söyledim. Bu Tv`yi izleyen benim. Bana inanan arkadaşlarım inandı, inanmayanlar da kendileri bilir

- - - Ekleme - - -

@takas ne dediğini gerçekten bilmiyorsun. Lafı saptırıyorsun. Ben S.G.A.T`ın dediklerinden farklı bir şey söylemedim. En çok izlenen dizi ama Kurul yüzünden kaldırıldı dedim. Reyting yüzünden değil. Bunu neden anlamayıp heyecan yaptın anlamadım.
Alt+F bas vadi yaz neden kalktığı yazıyor 😉 :F okumamazlıktan gelme:D

ya sizin orda Türk kanallarıda mı yasaklandı ? Ee Türk kanallarından izlliyorlar tnt den izliyorlar bunu da yasaklayacak değil ya azeri hükümeti..

Artık harbiden kurtlar vadisi tartışması bıktırdı her konuda bu dizi var gören sanıcak dünya sorunudur ha alt tarafı bir dizi tamam güzel dizi çok izleniyor ama abartmayın yani burda boşuna konuşuyorsunuz bunları bir dizi normal bir insandan hiçbir zaman önemli değil şu ramazanda tartışıp birbirinizi kırmayın

@takas ali baba Azerbaycanda yaşamıyor. Azeri ama Türkiyede yaşıyor. Bilmeden konuşma

Artık harbiden kurtlar vadisi tartışması bıktırdı her konuda bu dizi var gören sanıcak dünya sorunudur ha alt tarafı bir dizi tamam güzel dizi çok izleniyor ama abartmayın yani burda boşuna konuşuyorsunuz bunları bir dizi normal bir insandan hiçbir zaman önemli değil şu ramazanda tartışıp birbirinizi kırmayın
Yok hacı sende büyük değişiklik var :F.Bundan aylar öncesi Geniş Aile kalkmadığında ben bir eleştiri yaptığımda beni topa tutuyordunuz:F

Revan da Alibaba'dan farklı birşey demedi ki zaten

@kvp1905 siz hala benim ne dediğimi anlamadınız. Ben en çok izlenen dizi dedim. Sadece Kurul yüzünden yayından kaldırıldı dedim. Bunu neden anlamazdınız?

sen ne dediğini bilmiyon şuraya bak ya kendini rezil ediyon ne gereği var azeriler vadicidi alayı hemde uzatma ayrıca vadi kaldırılmadı tüm diziler kaldırıldı vadi önce de kaldırılmadı buna dair kanıtın varsa konuş

adam sallayıp vadiyi karalamaya çalışıyo bizde doğruları söyleyip gereken cevabı veriyoruz sorun yok ulvi ç :D

Yok hacı sende büyük değişiklik var :F.Bundan aylar öncesi Geniş Aile kalkmadığında ben bir eleştiri yaptığımda beni topa tutuyordunuz:F

biz adam akıllı konuşuyorduk kurtlar vadisi tartışması küfüre kadar yol açıyo

Ya bu kadar yeter Zaten sizi ne yapsam inandıramam. Eğer Vadiye düşman olsaydım "En Çok İzlenen Dizi Olduğu" konusunu açıp burada da en çok izlenen dizi demezdim. Ben En Çok izlenen dizi olmasını inkar etmiyorum. Kurul yüzünden kaldırıldı diyorum. Siz israrla konuyu başka yöne çekmeye çalışıyorsunuz

@ali baba O kadar abartma. En Çok izlenen dizi olabilir ama inan bana nefret edenler de var. Ben dahil etrafımdakileri görüyorum

sen en çok izlenen dizi değil diyemezsin zaten çünkü bunu herkes biliyo ve daha önce 2-3 ay önce bizzat konusunu sen açtın :d
ne kurulu be kanıt göster hadi vadiye özel bi durum yok tüm diziler yasaklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...