Azerbaycan'ın açık ara en çok izlenen dizisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Revan.Bizim ulkede hep Vadi izlendi,hep vadi konusuldu,herkes vadici oldu.Devam edeyim mi?

revan yine hüsran yaşadı konuda :d :d

- - - Ekleme - - -

alibaba gerekenleri söylüyo fazla söze gerek yok.

Yukarıda yazdığım mesada herşeyi açıkladım. Eğer sizinle her seferinde laf dalaşına girip, yazdığım mesajları 1000 kere tekrar yazsam zaten şimdiye 20000 mesajı geçmiştim. Zaten düşüncenizden dönmeyeceksiniz

revan aldın mı cevabını :d

@ali baba Sen de anlamadıktan sonra ben hiç bir Vadiciye laf anlatamam. Daha olayı çözmüş değilsin. Benim ilk mesajımı bir okusana. Ben orda "Vadi En Çok İzlenen Dizi", ama kurul yüzünden kaldırıldı dedim sen hala bana Revan Azerbaycanda hep Vadi konuşuldu diyorsun. Ben bunu inkar mı ettim? Takas koysun benim "Vadi En Çok İzlenen Dizi" yazdığım konuyu, ordaki mesajlarımı da okuyun yine aynı şekilde Vadinin en çok izlenen dizi olduğunu yazmışım

Vadi sizi şu anda kurtarmaz sizi şu anda tek su ve yemek kurtarır hadi iftara beyler dağılın uleyn :)

@Revan.Azerbaycan'da yasamiyor olabilirim.Ama inan bana senin kadar ben de Kendi ulkemi taniyorum.Bizim ulkedekilerin yuzde 90i vadicidir.

ulvi ç sakin aga daha 15 dk var :D

@ali baba Haydaaa. Ben başka bir laf mı dedim. Vadi en çok izlenen dizi dedim işte. Daha ne diyeyim

revan senin dediğin ne yanlış biliyon mu? vadi yayından kaldırıldı diyosun ama vadiye özel bi durum yok tüm türk dizileri orada yasaklandı anla artık be 50 kez söyledik önce falan kaldırılmadı

kaan955 biz onu yolladık yanlışın var :d

biz adam akıllı konuşuyorduk kurtlar vadisi tartışması küfüre kadar yol açıyo
Siz mi adam akıllı konuşuyordunuz:F?Güldürmeyin Sazandan tut Xdragxx ondan tut sana o gün dediklerinizi buralarda deseniz ceza puanları havada uçardı:D aynı şekilde bende

@takas Öyle işte. Vadi daha önce kaldırıldı. Ne amacım olabilir ki size yalan söyleye. İnanmıyorsanız siz bilirsiniz

kaan955 seni de yollarız istersen para almıyoz bedevaya ayarlarınla oynarız tanıdıklardan para almıyoz :d

- - - Ekleme - - -

revan kanıt var mı azeri sitelerinde kesin haberi çıkardı var mı yokkk :D

Vadi ile Bg Bang kıyaslanacak diziler değil. Kalite olarak arada çok uçuk farklar var :D İMDB yeter zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...