Yılın En Çok Görüntülenen Konuları
Yılın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Yılın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Son düzenleme:
Babayla zor yarışırlar.Şakir Paşa ne kanalına ne yapımcısına kazandırmadı ama bana kazandırmış.
Yılın son 10 gününe denk gelen 10 günlük doğum günü ve yıldönümü konumun yıllık listede kendine böylesine bir yer bulmasıyla bir mucizeyi başarmışım forum tarihinde, fark-ı Queenliğim.
Reaksiyonu alt üst etmişiz o ne başarı öyle, tebrikler bize.@Dosi
İstediğim takdirde istediğimi alırım.Babayla zor yarışırlar.(Övgü )
İlk sıralarda bir birimiz ile yarışmışız. Koca listede sadece 2 tane yerde bulunmasına rağmen bunların birini ilk 10’a girmesini sağlayan @phoebebuffay ve @Bully ‘i ayrıca kutluyorum.Şakir Paşa ne kanalına ne yapımcısına kazandırmadı ama bana kazandırmış.
Yılın son 10 gününe denk gelen 10 günlük doğum günü ve yıldönümü konumun yıllık listede kendine böylesine bir yer bulmasıyla bir mucizeyi başarmışım forum tarihinde, fark-ı Queenliğim.
Reaksiyonu alt üst etmişiz o ne başarı öyle, tebrikler bize.@Dosi
Rica ederim , senin dediğin gibi hak edene hak ettiği gibi.İstediğim takdirde istediğimi alırım.Mersi şeker.
![]()
Her zamannnn.Rica ederim , senin dediğin gibi hak edene hak ettiği gibi.![]()
En başa yazılmayı seven üye kategorisinde seni ilk sıraya koyarızAdımı araya araya zorla buldum 1 tane en alttaki ve en sonuncuymus. @bazinga beni en başa yazar mısın![]()
Beni hangi kategoriye uygun görüyorsun?Bu arada yılın enleri konumuz ileriki zamanlarda biraz daha seçenek değişikliği ile karşınızda olacak.
En başa yazılmayı seven üye kategorisinde seni ilk sıraya koyarız![]()
İleriki zamanlar dediğine en yakın 1 sene var 😅Bu arada yılın enleri konumuz ileriki zamanlarda biraz daha seçenek değişikliği ile karşınızda olacak.
En başa yazılmayı seven üye kategorisinde seni ilk sıraya koyarız![]()
Yok ya, 2025’ kapsayacağı için o kadar uzatılmazİleriki zamanlar dediğine en yakın 1 sene var 😅
En bas sevdiğim için değil etiket gelmiş adımı bulayım diye hepsine baktım.
Benim gibi çok darmadağın plansız yaşayan birune göre çok plan yaptın.Yok ya, 2025’ kapsayacağı için o kadar uzatılmaz
Benim bu ay bir süreliğine aşırı bir yoğunluğum olacak. Öyle olduğu içinde şimdiden el atmayalımayrıca planlanmış bir etkinlik var. Onu başlatacağım önce.
Her şey sırayla![]()
Güzel sonuçlar elde etmişiz. Emeğimizin karşılığını almak güzel. Listede varlık gösteren herkese tebriklerKonuları ve mesajları ile katkı sağlayan herkese teşekkürler ve tebrikler. Farklı isimleri görmek güzel.
İlk sıralarda bir birimiz ile yarışmışız. Koca listede sadece 2 tane yerde bulunmasına rağmen bunların birini ilk 10’a girmesini sağlayan @phoebebuffay ve @Bully ‘i ayrıca kutluyorum.(reaksiyon olarak)
aslinda asil zirve sensin aynen