FF Sorgu Odası (90. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
127,990
Puanı
1,060
Sorgu Odası’nın yeni konuğu son zamanlarda aktiflik ve konu açma olarak çıkış yapan forumun sevilen üyesi @Alemdar .

Kendisine bu başlık altından 1 hafta boyunca magazinden spora her telden soru sorabilirsiniz (çok özel sorulardan kaçının).

Hoş geldin odaya @Alemdar

Fhnd yani Forum hakkında ne düşünüyorsun? :A

• Beğendim
Reactions: Alemdar
Aaaaa, ahahaha kimler gelmiş. Hoş geldin Alemdar. Bakalım senden neler çıkıcak. ☺️

• Beğendim
@Alemdar benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
İyi bir insan, iyi bir forumdaşsın. Hudutsuz Sevda yakınlaşmamıza sebep oldu :) İyi de oldu, açıkçası başta NOW fanatizmi yapman diğer dizileri gömmen zoruma giderdi ama sonradan değiştin sanki o yüzden daha pozitif oldu. Özellikle senaryo yazarak ve haber paylaşarak foruma katkıda bulunuyorsun. Başarılıların devamını, hudutsuzca vakitler diliyorum 🤝

Hoş geldin odaya @Alemdar

Fhnd yani Forum hakkında ne düşünüyorsun? :A
Hoşbulduk. Çok pozitif vibe veriyorsun tüm forumdaşlara, senle sorunu olanda sorun bulurum o derece 😂 Foruma verdiğin değer ve katkı paha biçilemez ve ödenemez. İyi ki varsın. Yarın bir sorunum olsa rahatlıkla sana gelebilme güvenini sağladın :) Senin gibi insanlar olunca da bu forum çok güzel oluyor 😂 Beklenti olarak da daha fazla aktif üye bekliyorum diyelim.

Aaaaa, ahahaha kimler gelmiş. Hoş geldin Alemdar. Bakalım senden neler çıkıcak. ☺️
Hoşbulduk kardeşim :)

Sorgu odasına hoşgeldin. Klasik BHND? Diyelim :)
Sen de son zamanlarda çok katkı veriyorsun, negatif yanını görmedim. Etkinlik organize edip, katılıyorsun da. Açtığın konular çok, ama özelde pek konuşmuşluğumuz yok. Umarım dostluğumuzu pekiştirme şansımız olur :)

Senin sorman hata kardeşim. Adaletli yorumların var, ve bazı ortak noktalarımız bu foruma döndüğümde iyice kaynaşmamıza sebep oldu. İyi ki varsın, umarım Perşembe'leri yeniden hudutsuz bölümlerimiz olur 😂 Yani kardeşim dediğim 2 üyeden birisin agam, daha ne diyim. Emre Ozansoy askerleriyiz 😂

hangi takımı tutuyorsun? @Alemdar
25. Şampiyonluğunu kutlayan ve Türkiye'nin ilk ve tek 5. Yıldızlı takımı tutuyorum 😂😂

Son düzenleme:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Fanatik bir Fenerli ama adaletli bir insansın, çifte standart istediğini görmedim. Her zaman doğruları konuşan birisin, sadece spor yorumlarını görüyorum. Komik olduğun anlaşılıyor (benim kadar olmasa da 😂). Spor bölümüne de katkı veriyosun, böyle devam et aga 😂

• Harika
Reactions: 12.Adam
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Sen de Emre Ozansoy gibisin. Forumdaş değil kardeş :) Senle her konuda gır gır şamata, aynı tür ecünnü sevmekten gurur duydum agam. Seviliyorsun, umarım düzeldiği takdirde yeni sezonda hudutsuzca yorumlar yaparız. Yoksa ben de fazla kalmam 😂 Diyecek söz laf yok baş tacısın dadaş :)

Hoş geldin odaya. BHND? :A @Alemdar
Senin hakkında ; kardeşim dediğim son kişisin zaten 3 tanesi var buralarda biri sen diğerleri Tenten Hobbit'im ve Emre O. 😂 Senle de her konuda anlaşırız ama ikisi hariç, ne ben parlak severim ne sen ecünnü diyim 😂 Yoksa sensiz bu forum olur mu zaten starım 😂 Geri kalan hep pozitif 😂

• Harika
Reactions: TenTen and serhatt
Sen de Emre Ozansoy gibisin. Forumdaş değil kardeş :) Senle her konuda gır gır şamata, aynı tür ecünnü sevmekten gurur duydum agam. Seviliyorsun, umarım düzeldiği takdirde yeni sezonda hudutsuzca yorumlar yaparız. Yoksa ben de fazla kalmam 😂 Diyecek söz laf yok baş tacısın dadaş :)

Senin hakkında ; kardeşim dediğim son kişisin zaten 3 tanesi var buralarda biri sen diğerleri Tenten Hobbit'im ve Emre O. 😂 Senle de her konuda anlaşırız ama ikisi hariç, ne ben parlak severim ne sen ecünnü diyim 😂 Yoksa sensiz bu forum olur mu zaten starım 😂 Geri kalan hep pozitif 😂
Verdiğin değer için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın. :Z

Ecünnü-parlak olayları da nazarlığımız olsun. :A

• Harika
Verdiğin değer için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın. :Z

Ecünnü-parlak olayları da nazarlığımız olsun. :A
E her arkadaşlıkta bir nazarlık olsun canım 😂 Sen de iyi ki varsın forumun parlayan yıldızı 😂

• Harika
Reactions: serhatt
@Alemdar Kurtlar Vadisi sevgin nereden geliyor? :D Temeli ne? :D
Kurtlar Vadisi sevgisi vurdulu kırdılı oyunları sevmekten, oyuncak tabancalardan başladı 😂 Daha sonra da senaryoyu anladığımız vakitte, en baştan oluşan ve sonuna kadar devam eden, yolunda çıkan pürüzlere rağmen, vazgeçilmeyen piramitten geliyor. Senaryo derinliği en güzel türk dizisidir ilk 97 bölümü. Dileğimiz Kurtlar Vadisi Pusu'nun da güzel bitmesiydi, lakin olmadı, ama o da bir efsane. Ama Kurtlar Vadisi tek başına bir başyapıttır. Hem de erkek kitle ile beraber kadın kitle çekebilen nadir bir diziydi.

Benim Yazdığım diziler konusunda ne düşünüyorsun Forumda @Alemdar
Hepsini okumuyorum ama Halkın Polisi'ne sık sık göz atarım ve yakalamaya çalışıyorum çünkü çok gerideyim. Ama fantastik senaryolar yazmayı seviyorsun. Fantastik senaryolar pek ilgimi çekmiyor ama senaryoların için bir tavsiyede bulunmam lazım, biraz daha uzatmalısın uzunluğunu diyalog yazman da lazım :)

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
@Alemdar Kurtlar Vadisi yeniden başlasa hangi kanalda daha başarılı olur şu an sence? :D

@Alemdar Kurtlar Vadisi yeniden başlasa hangi kanalda daha başarılı olur şu an sence? :D
Net olarak Show Tv ya da ATV.

ATV'nin yeniden izleyici kazanmasını sağlar ama politika olmasından korkmuyor değilim. Ben sadece reytingsel anlamda konuşuyorum. Show Tv'de ise garanti reytingi olur.

NOW asla diyemem, çünkü sende iyi biliyorsun ki Kurtlar Vadisi hükümete yakın tarafta olan bir dizi ve sanırım NOW gibi bir kanalla fikirleri ortak değil (çok siyasi mevzu yapmadan).

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...