FF Sorgu Odası (90. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net olarak Show Tv ya da ATV.

ATV'nin yeniden izleyici kazanmasını sağlar ama politika olmasından korkmuyor değilim. Ben sadece reytingsel anlamda konuşuyorum. Show Tv'de ise garanti reytingi olur.

NOW asla diyemem, çünkü sende iyi biliyorsun ki Kurtlar Vadisi hükümete yakın tarafta olan bir dizi ve sanırım NOW gibi bir kanalla fikirleri ortak değil (çok siyasi mevzu yapmadan).
Hudutsuz Sevda'mız yeni sezonda 7-8 reyting alabilir mi sence? :D

Kurtlar Vadisi sevgisi vurdulu kırdılı oyunları sevmekten, oyuncak tabancalardan başladı 😂 Daha sonra da senaryoyu anladığımız vakitte, en baştan oluşan ve sonuna kadar devam eden, yolunda çıkan pürüzlere rağmen, vazgeçilmeyen piramitten geliyor. Senaryo derinliği en güzel türk dizisidir ilk 97 bölümü. Dileğimiz Kurtlar Vadisi Pusu'nun da güzel bitmesiydi, lakin olmadı, ama o da bir efsane. Ama Kurtlar Vadisi tek başına bir başyapıttır. Hem de erkek kitle ile beraber kadın kitle çekebilen nadir bir diziydi.

Hepsini okumuyorum ama Halkın Polisi'ne sık sık göz atarım ve yakalamaya çalışıyorum çünkü çok gerideyim. Ama fantastik senaryolar yazmayı seviyorsun. Fantastik senaryolar pek ilgimi çekmiyor ama senaryoların için bir tavsiyede bulunmam lazım, biraz daha uzatmalısın uzunluğunu diyalog yazman da lazım :)
Diyalog yazıyorum kısa yazıyorum yoksa 23 sayfa oluyor

Birden 7-8 almasını beklemiyorum, hatta 8'de beklemiyorum 😂 Yavaş yavaş hikayeyi Raci'nin oturtmasını bekliyorum aksiyon anlamında ve 7'yi alırız diye düşünmüyor değilim. Ama eğer aksiyon olmazsa dizi için tehlike çanları çalar.

Biraz daha uzun pompy'm 😂
Hudutsuz'umuza kadın başrol getirsen 2 tane, kimler olurdu bunlar? :D

Hudutsuz'umuza kadın başrol getirsen 2 tane, kimler olurdu bunlar? :D
Burcu Cavrar ya da Merve Çağıran.

Dizide yabancı sevgili olursa Meryem Uzerli :)

Olsun tabi. :Z

Alemdar kimdir? Necidir? Alalım bakalım detayları detaylıca. :A
Çok özel detayları vermeden söylim, nick name zaten Polat Alemdar'dan gelme 😂 Yurt dışında yaşayan finans sektöründen mezun olmuş bir erkek diyelim 😂

• İlginç
Reactions: serhatt

Çok özel detayları vermeden söylim, nick name zaten Polat Alemdar'dan gelme 😂 Yurt dışında yaşayan finans sektöründen mezun olmuş bir erkek diyelim 😂
Asiye ve Rızvan Leto sence erken ayrılmadılar mı diziden? Geri getirme şansın olursa getirir misin? :D

Asiye ve Rızvan Leto sence erken ayrılmadılar mı diziden? Geri getirme şansın olursa getirir misin? :D
Asiye bence Raci'yi deşifre etti diye şutlandı. Nasıl yurt dışı projem var diyip te yeni sezonda yurt içinde yeni projeye başlamak ? Yalan dolan sebeplerdi. Rızvan'da kendi kaybetti 😂

İkisini de geri getirmem

Asiye bence Raci'yi deşifre etti diye şutlandı. Nasıl yurt dışı projem var diyip te yeni sezonda yurt içinde yeni projeye başlamak ? Yalan dolan sebeplerdi. Rızvan'da kendi kaybetti 😂

İkisini de geri getirmem
Olabilir vallahi. :D Haklısın. :D

Yeraltı dizisi içerik olarak nasıl olacak bilgin var mı? Seneye yayında olur mu sence? Ben pek sanmıyorum. Belki 2-3 yıl sonra. :D

Olabilir vallahi. :D Haklısın. :D

Yeraltı dizisi içerik olarak nasıl olacak bilgin var mı? Seneye yayında olur mu sence? Ben pek sanmıyorum. Belki 2-3 yıl sonra. :D
Sanırım şu an ki ekonomik şartlardan dolayı dizi bu sezon yayınlanmaz zaten bu yüzden Hudutsuz Sevda 3. Sezon'una karar verildi. Yeraltı hem maliyetli bir iş, hem de tutacağı meçhul bir proje halbuki HS tutmuş bir dizi.

İçerik olarak bir konum vardı 'Bahadır Özdener ve Soner Yalçın'dan Yeni Dizi' diye İstanbul'da olan biteni anlatıcak bir dizi olacaktı Netflix için, ama TV'ye dönünce konusu değişir mi bilmiyorum. Ama yine de İstanbul'da bir ailenin mafya hikayesi anlatılır :)

Sanırım şu an ki ekonomik şartlardan dolayı dizi bu sezon yayınlanmaz zaten bu yüzden Hudutsuz Sevda 3. Sezon'una karar verildi. Yeraltı hem maliyetli bir iş, hem de tutacağı meçhul bir proje halbuki HS tutmuş bir dizi.

İçerik olarak bir konum vardı 'Bahadır Özdener ve Soner Yalçın'dan Yeni Dizi' diye İstanbul'da olan biteni anlatıcak bir dizi olacaktı Netflix için, ama TV'ye dönünce konusu değişir mi bilmiyorum. Ama yine de İstanbul'da bir ailenin mafya hikayesi anlatılır :)
Anladım, sağ ol bilgi için. :D

Dondurma sezonunu açtın mı sen? :D İlk ne yedin? :D

Aaa sorgu odası ayol burası, detay ver. :A Yaş, medeni hal, gerçek isim, iş güç vs. :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Aaa sorgu odası ayol burası, detay ver. :A Yaş, medeni hal, gerçek isim, iş güç vs. :A
Gerçek isim yok vermem 😂 Avukatım gelmeden olmaz dermişim 😂 Yaş ise 25'e yol aldık. Medeni halim halen daha bekar, işim işte finans sektöründeyim finansa dair herşey ile ilgileniyorum. Yurt dışında yapılan bir işi türklere anlatmak zor 😂 Ama özel hayatta neler yaptıklarımı söylerim istersen 😂

Anladım, sağ ol bilgi için. :D

Dondurma sezonunu açtın mı sen? :D İlk ne yedin? :D
Açtım, favorim de meyveli dondurmalar : çilek ve kavun :D sen ?

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Gerçek isim yok vermem 😂 Avukatım gelmeden olmaz dermişim 😂 Yaş ise 25'e yol aldık. Medeni halim halen daha bekar, işim işte finans sektöründeyim finansa dair herşey ile ilgileniyorum. Yurt dışında yapılan bir işi türklere anlatmak zor 😂 Ama özel hayatta neler yaptıklarımı söylerim istersen 😂

Aaa ne bu gizlilik merakı? :A Anlat bari özel hayatını. :A

Hoşbulduk. Çok pozitif vibe veriyorsun tüm forumdaşlara, senle sorunu olanda sorun bulurum o derece 😂 Foruma verdiğin değer ve katkı paha biçilemez ve ödenemez. İyi ki varsın. Yarın bir sorunum olsa rahatlıkla sana gelebilme güvenini sağladın :) Senin gibi insanlar olunca da bu forum çok güzel oluyor 😂 Beklenti olarak da daha fazla aktif üye bekliyorum diyelim.
Vay, onore oldum :bhr:
Ben aslında kendim hakkında sormamıştım ama yanlış okuman iyi oldu :A
Fhnd yani Forum hakkında ne düşünüyorsun? Sorusuydu. Son eklemede biraz o kısma cevap var gibi :A

Ben de açtım. Limonlu ile.

Günde kaç saat uyuyorsun genelde?

Aaa ne bu gizlilik merakı? :A Anlat bari özel hayatını. :A
İş iş iş 😂😂😂 Futbol oynar izlerim, TV izlerim bolca yerli yabancı işte öyle klasik sıkıcı hayat :)

Ben de açtım. Limonlu ile.

Günde kaç saat uyuyorsun genelde?
Günde 7-8 saat arası sen ?

Vay, onore oldum :bhr:
Ben aslında kendim hakkında sormamıştım ama yanlış okuman iyi oldu :A
Fhnd yani Forum hakkında ne düşünüyorsun? Sorusuydu. Son eklemede biraz o kısma cevap var gibi :A
İkisinden de oldu biraz 😂

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
İş iş iş 😂😂😂 Futbol oynar izlerim, TV izlerim bolca yerli yabancı işte öyle klasik sıkıcı hayat :)

Günde 7-8 saat arası sen ?

İkisinden de oldu biraz 😂
Bana arada cümle sonunda ağam dediğin oluyor.
Benim kadın üye olduğumu biliyor musun acaba? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Gerekli24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...