Star Çarpıntı - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
416
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
1754659618722.png

Star TV’nin yeni dizisi "Çarpıntı" yayın hayatına başladı.

Yönetmen koltuğuna Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Mevsim Yenice'nin kaleme aldığı dizinin başrollerinde; Sibel Taşçıoğlu, Kerem Bürsin, Deniz Çakır ve Lizge Cömert yer alıyor.

Pazar akşamları ekrana gelen dizi hakkındaki tüm yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

• Harika
Reactions: Angelica
Bu dizi de ilk bölümden hiç iyi akmadi. (gözleri Karadeniz gibi). Asıl konuyu geçiştirmisler ilk bölümden, bu çok yanlış. Tamamen aşk dizisine dönecek gibi dizi ayrıca. Bu diziye de internetten bakmaya devam etmem yani.

Dün ben izledim çok beğendim özellikle Lizge muhteşemdi bir kez daha kendine hayran bıraktı birde Sibel hanım muhteşemdi yaa

Dizinin son kısımlarına göz attım. Lizge hem güzelliği hemde oyunculuğu ile göz dolduruyor.
Yolu açık olsun. Dizi iyi görünüyor.

Dizinin son kısımlarına göz attım. Lizge hem güzelliği hemde oyunculuğu ile göz dolduruyor.
Yolu açık olsun. Dizi iyi görünüyor.
Aynı gün Teşkilat izlediğin için bu diziye fazla bağlanmamaya çalışmışsın gibi :A Teşkilat olmasa izlermişsin gibi geldi bana :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynı gün Teşkilat izlediğin için bu diziye fazla bağlanmamaya çalışmışsın gibi :A Teşkilat olmasa izlermişsin gibi geldi bana :A
Yok ben genel olarak hiç bir diziye bağlanmayı istemem. Teşkilat’ı izler miyim o da şimdilik muamma. İlk 2 bölüme bakmak gerekir ama fragmanı yeni gördüm. Ona bakarım gibi görünüyor.
Sende her yorum yaptığım diziye sonrasında “senin dizi” muamelesi yapıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Burada da yine çiftler arası yaş farkı göze çarpıyor ama her ne kadar sevmesem de Kerem Bursin bu konuda göze batmıyor.

Dizinin 1. bölümü Youtube'da 10 milyon izlenmeyi aştı.