Fav10 Ayın Üyeleri | Nisan 2025

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
127,990
Puanı
1,060

Ayın En Çok Konu Açanları​

Ayın En Çok Mesaj Yazanları​

Ayın En Çok Hit Kazananları​

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Bu kez 7 mesaj ile zirveden olmuşsun :A

@cokiyitvci tebrik ederim :A
@Bully zorla geçmişsin beni diyebiliriz. O da malum ben baya bi kayıplardaydım Nisan ayı genelinde :A

@TenTen 10 - 10 olmuşsun ilk iki kategori :A

@xdragxx konu sayısında derecede yokken, hit kısmında fırtına estirmişsin 1 konun ile :A
Üç 10 ile yarışmacımızı uğurluyoruz.. 😁😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu kez 7 mesaj ile zirveden olmuşsun :A

@cokiyitvci tebrik ederim :A
@Bully zorla geçmişsin beni diyebiliriz. O da malum ben baya bi kayıplardaydım Nisan ayı genelinde :A

@TenTen 10 - 10 olmuşsun ilk iki kategori :A

@xdragxx konu sayısında derecede yokken, hit kısmında fırtına estirmişsin 1 konun ile :A
Nisan’ın bir kısmında kayıplarda olmana rağmen zor bela geçmişim seni :A Benim mesaj hevesim azaldı, konu hevesim arttı :A

• Güldürdün
Nisan’ın bir kısmında kayıplarda olmana rağmen zor bela geçmişim seni :A Benim mesaj hevesim azaldı, konu hevesim arttı :A
Evet sen bi çoştun baya :A Sadece bir kısım ile sınırlı kalmamanda iyi.Devamını dileriz :A
Listeye girenleri tebrik ederim :)

Diş minnak dış minnak diye gezen @xemrexxx i geçen @cokiyitvci Haluk Tebrikler :F
aylardır senden konular bekliyoruz. Bi patlama yapamadın gitti :A

Evet sen bi çoştun baya :A Sadece bir kısım ile sınırlı kalmamanda iyi.Devamını dileriz :A

aylardır senden konular bekliyoruz. Bi patlama yapamadın gitti :A
Evet tam gaza geliyordum güzel konular da buluyorum felan sonra başka şeylere odaklaninca kalıyor. Havalar da sıcaktı piknik halı saha derken. Sonra geçen hafta balık aldım 3 tane 1 tane turuncu 1 tane siyah ve 1 tane neon pembe renkli. Ama gel gör ki dün neon balığı öldü. :(

Birde üstüne geçen ki alev alev konusu kilitlenince az tadım kaçtı. Öyle işte hayat bu aralar böyle. 🥴

Evet tam gaza geliyordum güzel konular da buluyorum felan sonra başka şeylere odaklaninca kalıyor. Havalar da sıcaktı piknik halı saha derken. Sonra geçen hafta balık aldım 3 tane 1 tane turuncu 1 tane siyah ve 1 tane neon pembe renkli. Ama gel gör ki dün neon balığı öldü. :(

Birde üstüne geçen ki alev alev konusu kilitlenince az tadım kaçtı. Öyle işte hayat bu aralar böyle. 🥴
Ben aylardır olan durumdan bahsediyorum sen son zamanlara bağlamışsın bahaneni :A geçersiz yani :A

Balık riskli, maalesef çok uzun yaşamıyorlar.
Sende potansiyel görüyordum ve beklentim çoktu ama artık benimde umudum tükendi. Nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun.

Ben aylardır olan durumdan bahsediyorum sen son zamanlara bağlamışsın bahaneni :A geçersiz yani :A

Balık riskli, maalesef çok uzun yaşamıyorlar.
Sende potansiyel görüyordum ve beklentim çoktu ama artık benimde umudum tükendi. Nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun.
Güzel projelerim vardı 1k ile iddaada kasa katlamaca felan ama belki gelecek sezona. Yeterince enerji yok bu aralar :D

Umudun niye tükendi yahu daha yaşın genç :)

• Güldürdün
Evet ya öyle bir konu açacaktın ya neden açmadın ? :(
Evet sonra fener maçlarına Cok sinirlendim ve iddaa oynamaya ara verdim ondan. Şimdi de sezon sonu çok hevesim yok :)
Umutsuz vaka olduğuna ikna oldum ondan :A
Umutsuz de istersen tembellik. Sonuç olarak evet dediğin gibi. Bir ara hevesleniyorum sonra kaçıyor. Dizileri bitireyim belki ondan sonra :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet sonra fener maçlarına Cok sinirlendim ve iddaa oynamaya ara verdim ondan. Şimdi de sezon sonu çok hevesim yok :)

Umutsuz de istersen tembellik. Sonuç olarak evet dediğin gibi. Bir ara hevesleniyorum sonra kaçıyor. Dizileri bitireyim belki ondan sonra :D
Az sonra tabirinin canlı örneğisin :A
Tamam beklemede olalım :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü

Bu alana bir cevap yazın...