Bugün Polonya'nın as kadrosuna karşı oynayacağız. Eğer biz de as kadro ile oynasaydık çok çekişmeli bir maç olurdu ama öyle olmadığı için bugün Çin'i 3-1 mağlup eden Polonya'nın bizi de 3-1 veya 3-0 yeneceğini düşünüyorum.
Elif Şahin'e şimdiye kadarki katkıları için teşekkür edip bir daha milli takıma almayın. Ben bu kadar kötü olup da hâlâ as oynayan birini görmedim. Vasat bile değil ondan da kötü. Milletin pasörü oyunu rahatlatır bu bizi kitliyor. Cansu geldiği andan itibaren en ufak süre almaması gerekiyor.
Cansu'nun arkasındaki isim kesinlikle Dilay olmalı. Diğer torpilliden daha zeki ve daha olgun oynuyor. Ama hocamız takıntılı bir herif olduğu için yapacağını düşünmüyorum.
Yedek kadroyla as kadrolu Polonya tokatlama keyfi bir başka oluyor. Korneluk üzgün ben çok mutluyum. Harika gençlerimiz var. Alttan çok iyi isimler geliyor. Bu VNL ile birlikte kadroda artık değişimler olmalı. Öncelikle Şahin kardeşlerden kurtulmamız gerekiyor. Yerlerine Dilay, Yaprak, Deniz, Alexia gibi harika isimler gelecek.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.