2025 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi Tartışma Konusu

Yeni kadromuzla, Polonya karşısında nasıl bir performans gösterilecek çok merak ediyorum.

Bugün Polonya'nın as kadrosuna karşı oynayacağız. Eğer biz de as kadro ile oynasaydık çok çekişmeli bir maç olurdu ama öyle olmadığı için bugün Çin'i 3-1 mağlup eden Polonya'nın bizi de 3-1 veya 3-0 yeneceğini düşünüyorum.

Elif Şahin'e şimdiye kadarki katkıları için teşekkür edip bir daha milli takıma almayın. Ben bu kadar kötü olup da hâlâ as oynayan birini görmedim. Vasat bile değil ondan da kötü. Milletin pasörü oyunu rahatlatır bu bizi kitliyor. Cansu geldiği andan itibaren en ufak süre almaması gerekiyor.

Cansu'nun arkasındaki isim kesinlikle Dilay olmalı. Diğer torpilliden daha zeki ve daha olgun oynuyor. Ama hocamız takıntılı bir herif olduğu için yapacağını düşünmüyorum.

• Olmamış
Reactions: 12.Adam
Yedek kadroyla as kadrolu Polonya tokatlama keyfi bir başka oluyor. Korneluk üzgün ben çok mutluyum. Harika gençlerimiz var. Alttan çok iyi isimler geliyor. Bu VNL ile birlikte kadroda artık değişimler olmalı. Öncelikle Şahin kardeşlerden kurtulmamız gerekiyor. Yerlerine Dilay, Yaprak, Deniz, Alexia gibi harika isimler gelecek.

• Beğendim
  • Aynen
Reactions: Hazem and TenTen
Tebrikler Filenin Sultanları! 🇹🇷
Yarın da Çin'i yeneriz diye düşünüyorum 💪🏻

Brezilya, 2025 Kadınlar VNL'deki üçüncü maçında Almanya'yı 3-2 yendi ve 3'te 3 yaptı.
23-25, 25-21, 25-23, 20-25 ve 8-15

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
174,681
Üyeler
8,523
Son Üye
fcjcjjhhhjzjsj