Bu tür yorumları X'te çok gördüm. Umarım sonradan düzeltirler artık bu durumu.3-0 yenileceğiz muhtemelen. Santarelli'nin şu takıntılı hallerinden nefret ediyorum. Dün son set kadrosunu bozmaması gerekiyordu. Hâlâ Elif ile başlıyor delirecem. Dilay şu anda özgüveni yüksek durumda ve daha iyi oynuyor. Ayşe ısrarı da anlamsız. Yaprak, Dilay ve Deniz ile oyna işte be adam.
2022 yılında Türk vatandaşı oldu. Yeni kural sayesinde Vargas ile birlikte kadroya yazabiliyoruz. Vaktinde Boskovic'i kaptırdık ama Vargas ve Alexsia'yı almamız harika oldu. Bize kupa getirecek isimler.Ben de biraz göz attım. Rumen asıllı oyuncuyu beğendim yeni galiba daha önce dikkatimi çekmemişti.
Yeni kural dediğinin önceden sonradan ülke vatandaşı olanlar için başka bir düzenleme mi vardı ?2022 yılında Türk vatandaşı oldu. Yeni kural sayesinde Vargas ile birlikte kadroya yazabiliyoruz. Vaktinde Boskovic'i kaptırdık ama Vargas ve Alexsia'yı almamız harika oldu. Bize kupa getirecek isimler.
Turnuva 4 haftalık bir serüven. (İlk 8 için 4 hafta.) Bu süreçte milli takıma yeni kimler gelebilir, kimler eklenebilir görebilmek adına VNL'i bir hazırlık dönemi gibi görüyor Santarelli. Milli Takımın ilerleyen senelerinde de iyi bir şekilde gidebilmesi için.Bilmediğim için soruyorum; Vargas ve Ebrar eden oynamıyor? Turnuvanın ilerleyen maçlarında mı oynayacaklar?
Çok iyi düşünülmüş. Yeni ve genç isimler gördüğüm kadarıyla oldukça başarılı.Turnuva 4 haftalık bir serüven. (İlk 8 için 4 hafta.) Bu süreçte milli takıma yeni kimler gelebilir, kimler eklenebilir görebilmek adına VNL'i bir hazırlık dönemi gibi görüyor Santarelli. Milli Takımın ilerleyen senelerinde de iyi bir şekilde gidebilmesi için.
Bu yüzden her hafta başka başka oyuncu kadroları ile oynayarak oyuncu havuzunda ki olan kişilerin durumlarını görme kararı aldılar. Vargas,Ebrar,Gizem gibi voleybolcular ilerleyen haftalarda kadroda olacaklar.
Sadece tek bir döneme ait başarı için değil, sağlam temellere ulaşılmış uzun süren bir başarılı gelecek için yapılıyor.
İlk göze çarpanlar; Deniz Uyanık ve Alexsia.Çok iyi düşünülmüş. Yeni ve genç isimler gördüğüm kadarıyla oldukça başarılı.
Tek devşirme kuralı vardı. Şimdi 2024 öncesinde olanlar için bir esnetme geldi artık onlar vatandaş sayılıyor devşirme olmuyor. Meliha Diken'de mesela vatandaş sayılıyor.Yeni kural dediğinin önceden sonradan ülke vatandaşı olanlar için başka bir düzenleme mi vardı ?
VNL ilk haftası ev sahipleri ülkeler harici genelde deneme haftası olduğu için önemli as isimler dinlendirilir. Zaten çoğu sezon içinde çok yorulduğu için bunu kendileri de istiyor. İkinci hafta da belki olmazlar ama üçüncü hafta kesin olurlar. Sonra zaten VNL finalleri olacak o yüzden ritim bulmaları gerekiyor.Bilmediğim için soruyorum; Vargas ve Ebrar eden oynamıyor? Turnuvanın ilerleyen maçlarında mı oynayacaklar?