Sonuç değişmezdi.Kanada tıpkı Sırbistan gibi iki ana oyuncusu olmadan bir hiçmiş. Şurada Gray ve Van Ryk olacaktı o zaman maç izleyecektik, bu ne böyle.![]()
Süperiz. 💪🏻 💪🏻
1. sıraya da çıkarız inşallah ❤️
Bu turnuvayı kazanırsak max 2. sıraya yükseliriz diye düşünüyorum.1. sıraya da çıkarız inşallah ❤️
Maç tie-break'a gidebilirdi en azından heyecan olurdu.Sonuç değişmezdi.![]()
Maçı tie-break setiyle kazanmış olsaydık daha az puan almış olacaktık.Maç tie-break'a gidebilirdi en azından heyecan olurdu.Geçen senenin en skorer oyuncuları arasında olan ikili yok.
Ekli dosyayı görüntüle 135778
1. olmamızın imkanı yok mu yani?Bu turnuvayı kazanırsak max 2. sıraya yükseliriz diye düşünüyorum.
İtalya, şöyle güzelinden bir 3-0'lık mağlubiyet gelmez mi be. 😅🫠
Neden böyle düşünüyorsun? 😡İtalya, şöyle güzelinden bir 3-0'lık mağlubiyet gelmez mi be. 😅🫠
Şu anda ligde 1. sırada olmanın çok bir önemi yok. İlk 8 finallerde eşleşiyor. Genel puan sıralamasında birincilik şansımız düşük ama imkansız değil.1. olmamızın imkanı yok mu yani?![]()
Ligi sormadı galiba fivb sıralamasını söylüyor. @cokiyitvciŞu anda ligde 1. sırada olmanın çok bir önemi yok. İlk 8 finallerde eşleşiyor. Genel puan sıralamasında birincilik şansımız düşük ama imkansız değil.
Pardon, ben yanlış anladım.
Bir yanlış anlaşılma var. Türkiye bütün maçları kazanıp, İtalya kaybedecek. Bu sayede puanı düşmüş olacak. Demek istediğim buydu.İtalya, şöyle güzelinden bir 3-0'lık mağlubiyet gelmez mi be. 😅🫠