Pasörün ana işi oyun oynatmaktır. Cansu bunu Elif'ten kat kat iyi yapıyor. Cansu düzenli oynadığı zaman kolay kolay yenilmeyiz. Ama Cansu varken inatla Elif ile başlayıp o batırınca Cansu gel diyip soğuk kızın oyunu çevirmesini bekliyor.Cansu yerine neden Elif seçildiği daha net anlaşılmıştır. Cansu servis atamıyor. Elif ortalama bir servis karşılayıcı olmasına rağmen servisi çok iyi.
Cansunun servis oyuna sokma yüzdesi çok düşük. İllaki direkt dışarı bir servis vuruyor
Aaaa çok üzüldüm. Keşke kazansaydık.
Erkek Voleybol Milli Takımı için ayrı bir konu açmaya gerek yoktur.Milletler liginin konusu olsada erkeklerde milletler ligi olduğu için buraya yazmak istedim.
Erkek Voleybol Takımı bostan korkuluğu mu anlamadım. Umut Çakır çok kötü bir antrenör. Bundan önceki 2 yabancı da çok kötüydü. Erkek Voleybol Takımında kötülük anlamında son 3 senede değişen bir şey yok. Üvey evlat mı kardeşim bu Erkek Voleybol Takımı. Guidetti & Santarelli gibi birini bulup parayı kıyın. Birkaç sene bekleriz. Ne olacak. Ayrıca disiplin ve oyundan bir anda düşmeleri çok kötü Erkek Voleybol Takımının.
Bir not da Kadın Basketbol Takımı için söyleyeceğim. Kardeşim bu Ekrem Memnundan başka birisi Kadın Basketbol Takımını çalıştıramaz diye bir kural mı var?
Sürekli aynı oyunu oynayıp farklı sonuç bekleyen biri. 20'li yaşlarımda da bu adam vardı. 30'lara geldim yine var. Son 10 senenin 7'sinde bu adam var. 2016 sonrası Kadın Basketbolu'nun çöküşü bu adam. 2017 sonrası ilk defa çeyrek final oynadığımız için şimdi Ekrem Memnunu başarılı sayıp takımın başında durmasına devam mı edecekler?
Şuan Türkiye Milli Takımlarında en iyiler Kadın Voleybol Takımı ve son dönemde Erkek Futbol Takımı (futbol takımı olarak tartışılan noktalar hâlâ fazla ama eskiye göre iyi.) Erkek Basketbol Takımının durumunu bu yıl göreceğiz.
@mesmeso
Katılıyorum. Bir kere izleyeyim dedim, gözlerim kanadı.Erkek Voleybol Milli Takımı için ayrı bir konu açmaya gerek yoktur.
3/0 Kaybetmişiz.Katılıyorum. Bir kere izleyeyim dedim, gözlerim kanadı.
Kaybetmek önemli değil. Kazanır kaybedersin sporun doğası bu. Biz oynamıyoruz kardeşim. Mentalite takımda hiç yok. Her kaybedilen sayı sonrası sanki maçı kaybetmişiz gibi surat yapıyorlar. 3 sayı geride olsalar seti bırakıyorlar. Çabalamak yok. Röportajlarda bizde bilmiyoruz neden böyle oluyor diyorlarda sebep çok net belli. Her sayıyı kafaya takıyorlar, maçı unutup sayıya takılı kalıp mücadele etmeyi bırakıyorlar.3/0 Kaybetmişiz.
Golden Cup finali oynadığımız her takım kendini geliştirirken biz aynı kalıyoruz. Federasyon buraya asla bakmıyor. Kesinlikle iyi bir koç gerekiyor. Ortalama altı adamlarla ile rezil oluyoruz.Milletler liginin konusu olsada erkeklerde milletler ligi olduğu için buraya yazmak istedim.
Erkek Voleybol Takımı bostan korkuluğu mu anlamadım. Umut Çakır çok kötü bir antrenör. Bundan önceki 2 yabancı da çok kötüydü. Erkek Voleybol Takımında kötülük anlamında son 3 senede değişen bir şey yok. Üvey evlat mı kardeşim bu Erkek Voleybol Takımı. Guidetti & Santarelli gibi birini bulup parayı kıyın. Birkaç sene bekleriz. Ne olacak. Ayrıca disiplin ve oyundan bir anda düşmeleri çok kötü Erkek Voleybol Takımının.
Bir not da Kadın Basketbol Takımı için söyleyeceğim. Kardeşim bu Ekrem Memnundan başka birisi Kadın Basketbol Takımını çalıştıramaz diye bir kural mı var?
Sürekli aynı oyunu oynayıp farklı sonuç bekleyen biri. 20'li yaşlarımda da bu adam vardı. 30'lara geldim yine var. Son 10 senenin 7'sinde bu adam var. 2016 sonrası Kadın Basketbolu'nun çöküşü bu adam. 2017 sonrası ilk defa çeyrek final oynadığımız için şimdi Ekrem Memnunu başarılı sayıp takımın başında durmasına devam mı edecekler?
Şuan Türkiye Milli Takımlarında en iyiler Kadın Voleybol Takımı ve son dönemde Erkek Futbol Takımı (futbol takımı olarak tartışılan noktalar hâlâ fazla ama eskiye göre iyi.) Erkek Basketbol Takımının durumunu bu yıl göreceğiz.
@mesmeso
2025 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'nde 3. Hafta Maçları bugün başlıyor.
Filenin Sultanları'nın maç programı;
Ekli dosyayı görüntüle 136057