DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,401
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bence uyku düzenimizin tam olmamasının sebeplerinden biri de forum aslında, ekran parlaklığı olsun telefondan girmek olsun uykuyu cidden kaçırıyorUlan mutlu ol artık yeter bıktırdın, bıktırdın...
Yahu bu kadar sevmiyorsan girme kardeşimBence uyku düzenimizin tam olmamasının sebeplerinden biri de forum aslında, ekran parlaklığı olsun telefondan girmek olsun uykuyu cidden kaçırıyor
Seni tebrik ediyorum Zeynep hanım 👏 Senelerdir aynı ayarda olması güzel.Uzun zamandır baya değişti. 10.30 itibari ile uyku basıyor. 11-12 arası muhakkak uyumuş oluyorum.
Gece sıkıntıdan çok uyanma problemim var ama telefona vs bakmayarak tekrar uymayı başarıyorum fazla uzamadan.
6-7 saatlik uykum var ortalama ve bana yetiyor.
Düzeni olmayan kişinin uyku düzeni de olmaz deyip bir süredir hiç kafa yormadigim konu. Bir sonraki gün ölüm kalım meselesi değilse uykum ne zaman gelirse o zaman uyuyorum.
İşe gitmedigim için gün yokİṣe gittiğin günler peki?
Yok ya artık öyle şeyler izlemem anca KVP, Prison Break felan şuan bile onu izliyorum.Aç arkadan bir Öİ, izlerken uyuya kalırsın.
KVP ve sen? 😱Yok ya artık öyle şeyler izlemem anca KVP, Prison Break felan şuan bile onu izliyorum.
İnsan değişen ve gelişen bir varlık film dizi zevkim çok değişti uyku düzenimde o şekildeKVP ve sen? 😱
O zaman perşembe akşamları Hudutsuz Sevda'ya da bekleriz seni @Alemdarİnsan değişen ve gelişen bir varlık film dizi zevkim çok değişti uyku düzenimde o şekilde
A yok Allah korusun o dizi benim tramvamO zaman perşembe akşamları Hudutsuz Sevda'ya da bekleriz seni @Alemdar
Ne yaptı sana?A yok Allah korusun o dizi benim tramvam
Önce kronolojik sıralanmış olarak diğer dizileri izlemesi lazım 😂O zaman perşembe akşamları Hudutsuz Sevda'ya da bekleriz seni @Alemdar
Kadın cinayeti vardı ilk bölümde çok igrencNe yaptı sana?