Bilmem ben küçüklükten beri az uyurum alışkanlık diyelim.Vücut olarak hazırlamışsın kendini ama psikolojik olarak nasıl hazırladın kendini.Yani kalkarken off puff demiyorsun o zaman.
![]()
Bilmem ben küçüklükten beri az uyurum alışkanlık diyelim.Vücut olarak hazırlamışsın kendini ama psikolojik olarak nasıl hazırladın kendini.Yani kalkarken off puff demiyorsun o zaman.
![]()
Okul-iş-askerlik gibi dönemler dışında uyku düzenini tutturmak pek mümkün değil. Benim için en az 8 saat uyku gerekli, 7 saat 59 dakika uyusam bile öğleden sonra hemen uykum gelir. Ama uykunun düzenli olmaması berbat bir şey, artık gece 2-3"te değil de 12'de uyuyacağım erkenden. Hazirana doğru 10.30'a kadar çekmem gerek.![]()
Eskiden bende de bu sorun vardı, iş hayatına girip spor yaptığında otomatikmen aşıyorsun.Bizim gibi mutsuz insanlar gece 3'ten önce uyuyamaz. 3'te uyumaya çalışıp 4 gibi anca uyurlar...
Yok içiliyorO da ne yeniyor mu?
Benim hiç içmediğim kesinYok içiliyor![]()
7’nin altına düşmemek gerekiyor, belki uykusuz hissetmez bünye Ama yine de 50-60 yaş altı için +7 saat uyku şart… Çocuklarda +9 saat, ergenlerde +8 saat.Uzun zamandır baya değişti. 10.30 itibari ile uyku basıyor. 11-12 arası muhakkak uyumuş oluyorum.
Gece sıkıntıdan çok uyanma problemim var ama telefona vs bakmayarak tekrar uymayı başarıyorum fazla uzamadan.
6-7 saatlik uykum var ortalama ve bana yetiyor.
Ulan mutlu ol artık yeter bıktırdın, bıktırdın...Bizim gibi mutsuz insanlar gece 3'ten önce uyuyamaz. 3'te uyumaya çalışıp 4 gibi anca uyurlar...
Üni zamanı 5 saat uyurdum hep7’nin altına düşmemek gerekiyor, belki uykusuz hissetmez bünye Ama yine de 50-60 yaş altı için +7 saat uyku şart… Çocuklarda +9 saat, ergenlerde +8 saat.