- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Bende 404 hatası veren düzen. Yıllardır oturtamadım gitti. Belli bir uyku düzeni olana da saygı duyarım.
İstesen de her zaman olmaz ki yani uyku düzeni diye bir şey de yok. Ben gerçi yıllardır gece 3 buçuk - 4 gibi yatıyorumBende 404 hatası veren düzen. Yıllardır oturtamadım gitti. Belli bir uyku düzeni olana da saygı duyarım.
Ondan çirkinsin güzellik uykunu alman lazımAz uyuyan bir insanım ömürümü uyuyarak geçiremem. .ss
Ondan çirkinsin güzellik uykunu alman lazım![]()
Teşekkürler ablacım o bakan gözün güzelliğinden.Sen @mrt-06 atacanıma çirkinmi diyonn bakem hımm bebek gibi yüzü var onun be![]()
Teşekkürler ablacım o bakan gözün güzelliğinden.![]()
10.30 tavuklar uyurOkul-iş-askerlik gibi dönemler dışında uyku düzenini tutturmak pek mümkün değil. Benim için en az 8 saat uyku gerekli, 7 saat 59 dakika uyusam bile öğleden sonra hemen uykum gelir. Ama uykunun düzenli olmaması berbat bir şey, artık gece 2-3"te değil de 12'de uyuyacağım erkenden. Hazirana doğru 10.30'a kadar çekmem gerek.![]()
Günde en az 27 saat uyumalıyım ki kendime geleyimGün içinde 4-5 saat uyusam kafidir24-36+ saatten sonrasında en az 12 saat uyurum. Ki bünye yine kendisine gelsin
![]()
Bi ara sen 6 saat uyku bana yetiyor demiştin işte o zamanlar sana saygı duymaya başladım.Teşekkürler ablacım o bakan gözün güzelliğinden.![]()
Şimdi daha az uyuyorum 5 saat.Benim 2015'e kadar kötüydü üniversite ile azda olsa toparladım ama hala iyi sayılmaz.
Bi ara sen 6 saat uyku bana yetiyor demiştin işte o zamanlar sana saygı duymaya başladım.![]()
Vücut olarak hazırlamışsın kendini ama psikolojik olarak nasıl hazırladın kendini.Şimdi daha az uyuyorum 5 saat.Geceleri kitap falan okuyorum sabah da otomatik erken kalkınca 5 saate düştü.
![]()