vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?@Yakamoz-Asi sana ayıp etmiş. Baskı hissetmen normal
vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?@Yakamoz-Asi sana ayıp etmiş. Baskı hissetmen normal
Katılmasaydın bu kezde ben kafana kürekle vururdum @Bully @Yakamoz-Asivallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?
karikatür yasak olmasa burada şimdi beni temsilen bir zıçan adam karikatürü koyacağımKatılmasaydın bu kezde ben kafana kürekle vururdum @Bully @Yakamoz-Asi
Şey, katılmasa mıydı acaba ya?Katılmasaydın bu kezde ben kafana kürekle vururdum @Bully @Yakamoz-Asi
fırsat bu fırsat sende dal bariŞey, katılmasa mıydı acaba ya?
Kafana kürek fikri hoşuma gitti nedense eğlenceli olabilirdifırsat bu fırsat sende dal bari
Bu tarz bir şeyKafana kürek fikri hoşuma gitti nedense eğlenceli olabilirdi
çekirgeden dolayımı pazartesiden dolayımı hangi olaydan düştüm net söylesen
Çocuğa diss atmışsın. Onu dedik alıntı ettim ya o mesajlarıBen niye ayıp etmiṣim? 😱
Kafada kask var ve vuruş zayıf?Bu tarz bir şey
E hak ettiÇocuğa diss atmışsın. Onu dedik alıntı ettim ya o mesajları
Yalnız bu süpürge. Olmadı bu
Katılmasaydın bu kezde ben kafana kürekle vururdum @Bully @Yakamoz-Asi
Kafana kürek fikri hoşuma gitti nedense eğlenceli olabilirdi
senin mesajı görünce bir an keith long un soruları aklıma geldiBen niye ayıp etmiṣim? 😱
nasıl kullanırsan öyledir kürek olarak düşün kürek yerine geçerYalnız bu süpürge. Olmadı bu
anma günü olduğu için dedim10 Kasım için geri sayım yapılmaz dediğin için
Ha işte budur be!
Bu daha iyi