vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?@Yakamoz-Asi sana ayıp etmiş. Baskı hissetmen normal
vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?@Yakamoz-Asi sana ayıp etmiş. Baskı hissetmen normal
Katılmasaydın bu kezde ben kafana kürekle vururdumvallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?![]()
karikatür yasak olmasa burada şimdi beni temsilen bir zıçan adam karikatürü koyacağım
Şey, katılmasa mıydı acaba ya?
fırsat bu fırsat sende dal bariŞey, katılmasa mıydı acaba ya?![]()
Kafana kürek fikri hoşuma gitti nedense eğlenceli olabilirdifırsat bu fırsat sende dal bari![]()
Bu tarz bir şeyKafana kürek fikri hoşuma gitti nedense eğlenceli olabilirdi![]()
çekirgeden dolayımı pazartesiden dolayımı hangi olaydan düştüm net söylesen![]()
Çocuğa diss atmışsın. Onu dedikBen niye ayıp etmiṣim? 😱
Kafada kask var ve vuruş zayıf?Bu tarz bir şey
![]()
E hak ettiÇocuğa diss atmışsın. Onu dedikalıntı ettim ya o mesajları
![]()
Yalnız bu süpürge. Olmadı bu
Kafana kürek fikri hoşuma gitti nedense eğlenceli olabilirdi![]()
senin mesajı görünce bir an keith long un soruları aklıma geldiBen niye ayıp etmiṣim? 😱
nasıl kullanırsan öyledir kürek olarak düşün kürek yerine geçerYalnız bu süpürge. Olmadı bu![]()
anma günü olduğu için dedim10 Kasım için geri sayım yapılmaz dediğin için
Ha işte budur be!![]()
Bu daha iyi![]()