2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
herşey sanat ve sanatçı için görsellik nedirki bugün var yarın yok :D
Sanat için sanat görüşünü benimsiyorsun demek helal olsun. :) Bu kadar teyze hayranı olduğunu bilmiyordum durdun durdun finalde bombayı patlattın. :)
------

@RüzgarGülü ike birlikte klip vs ayrıcalık yapacağız demişlerdi. Burda bir tık ayrılmışlar :A
İkisi de teyzeyi oylamışlar? :)

Klip ayrıcalık vs derken Melike'ye ihanet ettiler resmen. Sizi gidi teyzeciler sizi :) @RüzgarGülü @tekin

Sanat için sanat görüşünü benimsiyorsun demek helal olsun. :) Bu kadar teyze hayranı olduğunu bilmiyordum durdun durdun finalde bombayı patlattın. :)
------

İkisi de teyzeyi oylamışlar? :)

Klip ayrıcalık vs derken Melike'ye ihanet ettiler resmen. Sizi gidi teyzeciler sizi :) @RüzgarGülü @tekin
@Yakamoz-Asi teyze düşmanı kırk yılda bir teyzeyi oyladık anında mesaja olmamışı basmış, insan özgürce fikrini beyan edemiyor, çok baskı hissediyorum forumda, artık gelsin pazartesi :A

@Yakamoz-Asi teyze düşmanı kırk yılda bir teyzeyi oyladık anında mesaja olmamışı basmış, insan özgürce fikrini beyan edemiyor, çok baskı hissediyorum forumda, artık gelsin pazartesi :A
Pazartesi günü @Yakamoz-Asi den kurtulacağını düşünüyorsun? :)

Bakalım neler olacak o gün.

valla ben öyle düşünüyorum ''artık işe başlayacağım yoğunluktan dolayı beş altı ayda bir foruma gireceğim diyordu'' üzüldük tabi ama iş savsaklanmaz nedersin hayat işte katlanmak lazım :A

meloş @Angelica nın erkek zevkini bozmak için kösemde akın ve mert hanzoları ünlü ettik ; ikisine de kunçun kunçun etti beklediğimiz gibi ama gitti en sonunda en işe yaramaz olan kanal 7 oğlanına tutuldu, en etkili planımız oldu , sonuçlarına biz bile şaşırdık :A:A @Dosi @cookies @Emre Ozansoy @Bully @The_Erinch @tekin @12.Adam @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 130746Ekli dosyayı görüntüle 130747

Pazartesi diye tutturdu halbuki geri sayım yarın için :A
Oy kullandıktan sonra baskı hissetmen normal. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...