2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkiz gibisiniz 😁 Birinize bir şey desem diğeri hemen arkalanıyor. Muhabbet edemiyoruz. 😅 Ne yapayım bende savaş açmakta çare buldum. 😁
------

@xemrexxx bir şekilde bunların aralarında ters düşer ve Yakamoz ile Bully arasına istemeden de olsa nifak tohumları serper diye düşündüm. Emre burada araçtı yani. 😅
Ne haliniz varsa görün. Ben yorum yapmayacağım

IMG_3370.jpeg

• Güldürdün
Reactions: TenTen
geçen sene Ağustos ortasında ilk dinleyip bağımlısı olmuştum. İki şarkıyıda seviyorum ama Diva Yorgun’u çok daha fazla dinledim. Sık sık açar dinlerim.

Oyum:

geçen sene Ağustos ortasında ilk dinleyip bağımlısı olmuştum. İki şarkıyıda seviyorum ama Diva Yorgun’u çok daha fazla dinledim. Sık sık açar dinlerim.

Oyum:

Ben Antalya tatilimin son günündeydim, senle yazışıyorduk Diva Yorgun çok dinliyorum demiştin :A Ben de sevdiğimi söylemiştim. Öyle bir anımız var :A

Ben Antalya tatilimin son günündeydim, senle yazışıyorduk Diva Yorgun çok dinliyorum demiştin :A Ben de sevdiğimi söylemiştim. Öyle bir anımız var :A
Doğrudur. 2023’ün en sevdiğim şarkısı olmuştu. Ağustos-Kasım arası çok fazla dinlediğim aklımda.

• Beğendim
Reactions: Bully
Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅

@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?

Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.

Yukardaki "basit numaralar"a gelmeyelim saygıdeğer GS'li dostum @Bully ben akrep gibi çok iyi çözdüm onu sen merak etme bir gece ansızın fiṣlenecek. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Geçen senenin final oylaması 25 oy olmuştu.
Bu sene rahatlıkla bu oran geçileceğe benziyor.

Şu an için geçen senenin oy oranına yetiştik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...