2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkiz gibisiniz 😁 Birinize bir şey desem diğeri hemen arkalanıyor. Muhabbet edemiyoruz. 😅 Ne yapayım bende savaş açmakta çare buldum. 😁
------

@xemrexxx bir şekilde bunların aralarında ters düşer ve Yakamoz ile Bully arasına istemeden de olsa nifak tohumları serper diye düşündüm. Emre burada araçtı yani. 😅
Ne haliniz varsa görün. Ben yorum yapmayacağım

IMG_3370.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
geçen sene Ağustos ortasında ilk dinleyip bağımlısı olmuştum. İki şarkıyıda seviyorum ama Diva Yorgun’u çok daha fazla dinledim. Sık sık açar dinlerim.

Oyum:

geçen sene Ağustos ortasında ilk dinleyip bağımlısı olmuştum. İki şarkıyıda seviyorum ama Diva Yorgun’u çok daha fazla dinledim. Sık sık açar dinlerim.

Oyum:

Ben Antalya tatilimin son günündeydim, senle yazışıyorduk Diva Yorgun çok dinliyorum demiştin :A Ben de sevdiğimi söylemiştim. Öyle bir anımız var :A

Ben Antalya tatilimin son günündeydim, senle yazışıyorduk Diva Yorgun çok dinliyorum demiştin :A Ben de sevdiğimi söylemiştim. Öyle bir anımız var :A
Doğrudur. 2023’ün en sevdiğim şarkısı olmuştu. Ağustos-Kasım arası çok fazla dinlediğim aklımda.

• Beğendim
Reactions: Bully
Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅

@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?

Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.

Yukardaki "basit numaralar"a gelmeyelim saygıdeğer GS'li dostum @Bully ben akrep gibi çok iyi çözdüm onu sen merak etme bir gece ansızın fiṣlenecek. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Mesajlar ayrı oylama ayrı

Anticipation Popcorn GIF

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Geçen senenin final oylaması 25 oy olmuştu.
Bu sene rahatlıkla bu oran geçileceğe benziyor.

Şu an için geçen senenin oy oranına yetiştik

olmadı geçmemiz lazım egale etmek bizi kurtarmıyor :A
geçeceğimiz garanti :A 2 garanti oy verecek isim var ve en az 5-7 daha gelme ihtimali var, önceki turları baz alırsak.

• Güldürdün
Reactions: tekin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...