- Reaksiyon puanı
- 38,724
- Puanı
- 1,060
Etki ediyor tılsımlı mısın nedir?Sana göre ne yapsam totem zaten ama bu ara enerjim iyi. O etkiliyor olabilir![]()
Etki ediyor tılsımlı mısın nedir?Sana göre ne yapsam totem zaten ama bu ara enerjim iyi. O etkiliyor olabilir![]()
Ondan 3. gol gelme beklentisi olmuştu bende üst üste açılınca.Levent çok güzel orta kesiyor. Talisca, 4 oldu.![]()
Arkanı dönersen büyü devam eder.Ondan 3. gol gelme beklentisi olmuştu bende üst üste açılınca.
Maç açıldı şimdi. Büyü bozulmasa bari![]()
Ekrana baktım ve gol fırsatı kaçırdıkArkanı dönersen büyü devam eder.![]()
Daha da atamaz ve yersek senden bilirim.Ekrana baktım ve gol fırsatı kaçırdık
Bir şey olmaz zaten garanti ettik gibi maçı![]()
sizin icin üzülüyorum, bizde mac 11 civari bitiyor, sizde ise 11'de yeni baslamis oluyorGeceyi Talisca ile noktalayalım. Stressiz bir gece yaşattığı için teşekkürler Fenerbahçe.
![]()
yemedikDaha da atamaz ve yersek senden bilirim.![]()
Maalesef. 06.15'de kalkıp işe gideceğim şimdi ben.sizin icin üzülüyorum, bizde mac 11 civari bitiyor, sizde ise 11'de yeni baslamis oluyorsiz mac sonrasi hemen uyuma derdine düsüyorsunuz, biz ise en az 1 saat daha mac sonrasi yorumlara vs bakiyoruz
------
yemedikartik aklandim
![]()
Dur daha yeni başlıyoruz hele birkaç maç daha test edelim.Geçtin mi? Kaldın mı anlayacağım.sizin icin üzülüyorum, bizde mac 11 civari bitiyor, sizde ise 11'de yeni baslamis oluyorsiz mac sonrasi hemen uyuma derdine düsüyorsunuz, biz ise en az 1 saat daha mac sonrasi yorumlara vs bakiyoruz
------
yemedikartik aklandim
![]()