- Reaksiyon puanı
- 113,870
- Puanı
- 1,060
Araya bir alıntı karışmış @BullyPazartesi diye tutturdu halbuki geri sayım yarın için
Oy kullandıktan sonra baskı hissetmen normal.
Araya bir alıntı karışmış @BullyPazartesi diye tutturdu halbuki geri sayım yarın için
yarın diyorsan başka bir iş var bunda sizin planlar farklı ? benim geri sayım pazartesi günü bitiyorduPazartesi diye tutturdu halbuki geri sayım yarın için
@Yakamoz-Asi ve @xemrexxx in şu anki yakınlığı beni çok duygulandırıyor, eskiden birbirlerini yer dururlardıAraya bir alıntı karışmış @Bully
Yerine göre şans verilmeli insanlara.@Yakamoz-Asi ve @xemrexxx in şu anki yakınlığı beni çok duygulandırıyor, eskiden birbirlerini yer dururlardı
Katılıyorum size Dosi hanım Siz büyük şeyler olmadıkça insanlara şans veriyorsunuz ve kötü olmuyorsunuz.Yerine göre şans verilmeli insanlara.
Bende bana ateş eden bir kaç isim ile aramı düzeltmiştim.
3. Bir şansı vermemeli ama insan. Tabi bunlar hep duruma ve eyleme bağlı
Araya bir alıntı karışmış @Bully
@Yakamoz-Asi ve @xemrexxx in şu anki yakınlığı beni çok duygulandırıyor, eskiden birbirlerini yer dururlardı
yarın diyorsan başka bir iş var bunda sizin planlar farklı ? benim geri sayım pazartesi günü bitiyordu
Senin forumu bırakacağını sanmıştı. Sanki ilk mesajı o yöndeydi
@tekin in hayalleri bir kez daha suya düştüSenin forumu bırakacağını sanmıştı. Sanki ilk mesajı o yöndeydi
Orda bir takım yanlış gün hesapları oluşu benimde dikkatimi çekmişti
Daha hedeflerimiz var@tekin in hayalleri bir kez daha suya düştü
ayol bunlarsafoz hala stratejik davranmayı anlayamadı birkaç mesaja bakıp @serhatt la da düşman olduğumuzu sanıyorlar arada
ayol bunlarsafoz hala stratejik davranmayı anlayamadı birkaç mesaja bakıp @serhatt la da düşman olduğumuzu sanıyorlar arada
ama olsun ortadan kaldırmak kolay oluyor böylelerini
Aaa bırak öyle sansınlar ayol dediğin gibi böyle görünmek işimizi kolaylaştırır.ayol bunlarsafoz hala stratejik davranmayı anlayamadı birkaç mesaja bakıp @serhatt la da düşman olduğumuzu sanıyorlar arada
ama olsun ortadan kaldırmak kolay oluyor böylelerini
Yerine göre şans verilmeli insanlara.
Bende bana ateş eden bir kaç isim ile aramı düzeltmiştim.
3. Bir şansı vermemeli ama insan. Tabi bunlar hep duruma ve eyleme bağlı
çekirge bile üç hakkını kullanıyor iki çok az, üç olmalı bu sayıKatılıyorum size Dosi hanım Siz büyük şeyler olmadıkça insanlara şans veriyorsunuz ve kötü olmuyorsunuz.
Bence de 3.şans verilmemeli. Bir insan 2 kez hata yapsın hadi ama üçüncüde yol verilmeli kendisine. Durum, eylem ve kişi faktörü de önemli tabii ki.
10 kasım için neden geri sayıyorsunuzki 10 kasım anma günü hüzünlü bir gün onun gelmesini saymaya gerek yok@tekin in hayalleri bir kez daha suya düştü
Ṣuan gözümden düṣtün.....çekirge bile üç hakkını kullanıyor iki çok az, üç olmalı bu sayı
------
10 kasım için neden geri sayıyorsunuzki 10 kasım anma günü hüzünlü bir gün onun gelmesini saymaya gerek yok
saymak için sonunda güzel bir olayın olması lazım tabi bu güzel olay kişiden kişiye değişiyor? inşallah benim mutlu olduğum bir gün olur pazartesi
bu sefer oyumu zerrin özere verdim umarım kazanır teyzemiz
@Yakamoz-Asi sana ayıp etmiş. Baskı hissetmen normal@Yakamoz-Asi teyze düşmanı kırk yılda bir teyzeyi oyladık anında mesaja olmamışı basmış, insan özgürce fikrini beyan edemiyor, çok baskı hissediyorum forumda, artık gelsin pazartesi
çekirgeden dolayımı pazartesiden dolayımı hangi olaydan düştüm net söylesen
Zerrin’i daha çok severim. Bende Melike dedim çünkü şarkı harika cidden.Mabel yazıp bestelediği için Diva Yorgun'a oy verdim, melikeye karşı nötrüm.
Evet Zerrin Özer'in sesi ve şarkıları Melike'yle kıyas dahi kabul etmez ama şarkı özelinde Diva Yorgun daha güzel...Zerrin’i daha çok severim. Bende Melike dedim çünkü şarkı harika cidden.