2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ? :A
Ben neden terlik atayım.. Konuda sürekli kendini hissettiren iki sandık bekçisi var onlar yeter sana 😄😄😄😄

• Güldürdün
Reactions: tekin
Ben neden terlik atayım.. Konuda sürekli kendini hissettiren iki sandık bekçisi var onlar yeter sana 😄😄😄😄

Biri benim de, diğeri kim abi :A benden baṣka sandığa sahip çıkan yok. :A
------

oldu olacak bari yarın geç gelsin yarından ümidi kestim :A

12. Adama fazla yükleniyor yönetim ama o da susmuyor maalesef. Sende aynı duruma düṣme :A vuranın çok olur. :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
@Dosi genç ve fit zaten :A

@tekin in yaşlı teyze benzetmesinden sonra koruma işini bırakacaktır artık inşallah Dosi.
Yani şimdi düşündümde @tekin ‘e karşı birden bi soğuma geldi. Sonradan 360 derece dönen bir mesaj yazmış ama nafile.

@Yakamoz-Asi bana benzeyen bir görsel. Ne diyorsun sen be :bağır:avatarım bile beni temsil ediyor :A

tekin hata yaparsa tabiki cezasını çeker. Ben ne olursa olsun objektifliğimden ödün vermeyeceğim

Herkes bir gün o oklavayı yer forumda :A
vallahi hakettiği zaman insanın zoruna gitmiyor yediği darbe, haketmeden gelen darbe üzücü oluyor :D
------

Yani şimdi düşündümde @tekin ‘e karşı birden bi soğuma geldi. Sonradan 360 derece dönen bir mesaj yazmış ama nafile.

@Yakamoz-Asi bana benzeyen bir görsel. Ne diyorsun sen be :bağır:avatarım bile beni temsil ediyor :A

tekin hata yaparsa tabiki cezasını çeker. Ben ne olursa olsun objektifliğimden ödün vermeyeceğim
dedi ve gözümden düştü :A

Diva Yorgun

Melike Şahin'in hiçbir zaman aşmayı başaramayacağı mükemmellikte bir şarkı. Hak edilmiş bir zafer olur.

Zerrin Özer'in yıllar sonraki dönüşü de takdir edilesi. İki sene önce bir Zerrin Özer şarkısı En Favori Şarkı'da finale kalacak deseler kimse inanmaz dalga geçerdi herhalde. Yıllar, yıllar sonra inanılmaz bir geri dönüş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...