bu 60 yıl önceki halin ben şimdiki resmini çekmiştim
bu 60 yıl önceki halin ben şimdiki resmini çekmiştim
Mükko valla Budur
biz İsveçliler 50 üstü olanlar 20 yaş genç görünüyoruz yani attığın görsel hiç bir anlamda gerçeklik payı yokbu 60 yıl önceki halin ben şimdiki resmini çekmiştim
sende tabi şimdi burdan bir fırsat yakaladın onu sonuna kadar kullanmak isteyeceksindir ki hakkın tabi ben kendi ayağıma sıkmışım
bende onu diyorum fit olmasan küreği bu kadar seri kullanabilirmisin aslabiz İsveçliler 50 üstü olanlar 20 yaş genç görünüyoruz yani attığın görsel hiç bir anlamda gerçeklik payı yok
Ben neden terlik atayım.. Konuda sürekli kendini hissettiren iki sandık bekçisi var onlar yeter sana 😄😄😄😄vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?
yalnız ben kürekle kovaladığını iddia etmiştim terlikse zaten korkmama gerek yokmuş kürek bizi ürküttüBen neden terlik atayım.. Konuda sürekli kendini hissettiren iki sandık bekçisi var onlar yeter sana 😄😄😄😄
Yani işte küreğe ne gerek var, tam alından tek atış terlik 🤭🤭🤭🤭yalnız ben kürekle kovaladığını iddia etmiştim terlikse zaten korkmama gerek yokmuş kürek bizi ürküttü
bugün 12. adama küreği yapıştırmış onu gördüm ama ben o derece hata yapmam benimkiler ufak tefek sakarlıklar sayılır
oldu olacak bari yarın geç gelsin yarından ümidi kestimİnsan ne oldum değil, ne olacağım demeli. Bugün varız belki yarın yokuz burada.
Ben neden terlik atayım.. Konuda sürekli kendini hissettiren iki sandık bekçisi var onlar yeter sana 😄😄😄😄
oldu olacak bari yarın geç gelsin yarından ümidi kestim
bence fazla yüklenmiyorlar hakediyor ayar sorunu var cümle kurarken ayarı kaçırmamak lazımBiri benim de, diğeri kim abi benden baṣka sandığa sahip çıkan yok.
------
12. Adama fazla yükleniyor yönetim ama o da susmuyor maalesef. Sende aynı duruma düṣme vuranın çok olur.
bence fazla yüklenmiyorlar hakediyor ayar sorunu var cümle kurarken ayarı kaçırmamak lazım
Yani şimdi düşündümde @tekin ‘e karşı birden bi soğuma geldi. Sonradan 360 derece dönen bir mesaj yazmış ama nafile.
vallahi hakettiği zaman insanın zoruna gitmiyor yediği darbe, haketmeden gelen darbe üzücü oluyorHerkes bir gün o oklavayı yer forumda
dedi ve gözümden düştüYani şimdi düşündümde @tekin ‘e karşı birden bi soğuma geldi. Sonradan 360 derece dönen bir mesaj yazmış ama nafile.
@Yakamoz-Asi bana benzeyen bir görsel. Ne diyorsun sen be avatarım bile beni temsil ediyor
tekin hata yaparsa tabiki cezasını çeker. Ben ne olursa olsun objektifliğimden ödün vermeyeceğim