@Dosi ’ye bu kadar zıt gitmesine rağmen bir şey olduğu yok kendisine Suyunun kaynayacağı da yok
Demek ki. Tam bir güven sağlayamamış sanaŞu ana kadar hangi ankette Zerrine oy atmıştın?
Profilimi henüz açmadım ona. Demekki beni engelleyen sebep bu
Ne yapmamı istiyorsunuz tam olarak?
@Dosi bunun işi gücü seni bana karşı kışkırtmak gelme bu oyunlara@Dosi ’ye bu kadar zıt gitmesine rağmen bir şey olduğu yok kendisine Suyunun kaynayacağı da yok
neden açıklama gereği duydun o zaman inananacağını düşündünNe yapmamı istiyorsunuz tam olarak?
Onun o iftirasına @The_Erinch inanmayacağı için kaale bile almıyorum.
boşuna çabalıyorsunAh ah bunu biz yapsak başımıza neler gelir ama @tekin dir ne yapsa ne yeridir mantığıyla bir şey olmuyor ona
Yakamoz’a açklamaydı o
Hadi ordan. @Bully ’nin bir şey yapmasına gerek kalmadan kendi ipini kendin çektin
İpini çekmişsin tekin arkadaşboşuna çabalıyorsun
sırf @Dosi yorulmasın diye kendi ipimi kendim çekiyorum o kadar centilmenim işte sende öyle centilmenlik varmı yok tabiİpini çekmişsin tekin arkadaş
Benim bir şey dememe gerek yok daha
Böyle devam edersen “Takip Et” butonu yerine “Yok Say” butonu tıklanacak….sırf @Dosi yorulmasın diye kendi ipimi kendim çekiyorum o kadar centilmenim işte sende öyle centilmenlik varmı yok tabi
Çok düşüncelisin. Ben ipimi çeksem bana centilmen demeyeceğin için Bugün hataları yapan sen oldun bedelini ödesırf @Dosi yorulmasın diye kendi ipimi kendim çekiyorum o kadar centilmenim işte sende öyle centilmenlik varmı yok tabi
Ne yapmamı istiyorsunuz tam olarak?
Onun o iftirasına @The_Erinch inanmayacağı için kaale bile almıyorum.
Yakamoz’a açklamaydı o
Hadi ordan. @Bully ’nin bir şey yapmasına gerek kalmadan kendi ipini kendin çektin
Böyle devam edersen “Takip Et” butonu yerine “Yok Say” butonu tıklanacak….
Ekli dosyayı görüntüle 130760
ama bu kadar düşünceli davrandığımı gören @Dosi bana kıyamayacak beni affedecek yerinede seni banlayacaktır diye umuyorumÇok düşüncelisin. Ben ipimi çeksem bana centilmen demeyeceğin için Bugün hataları yapan sen oldun bedelini öde
ankaralı turgut mikser gibi ortalığı karıştırıyor bizim isveçlinin kanına girecek hain şey
allah seni bildiği gibi yapsınKendimi banlarım @Bully ‘i banlamam…