hayat dejavudan ibaret benim her günüm öyle geçiyor mesela şu mesajın hiç daha önce aynı mesajdan yollamadım bu ilk diyebilirmisin ?Resmen dejavu yaşıyorum... @Dosi
hayat dejavudan ibaret benim her günüm öyle geçiyor mesela şu mesajın hiç daha önce aynı mesajdan yollamadım bu ilk diyebilirmisin ?Resmen dejavu yaşıyorum... @Dosi
Faciayı unutmadımtee 2 yıl öncesinde kalan nin takısını bile didik didik kurcalayıp hata olarak saygıdeğer çok kıymetli süper modumun suratına atmaya nasıl gönlün elverdi hiçmi için sıkılmadı ayıp denen bişey var
iyiki benim gibi her türlü darbeye karşı kendisine siper olacak dürüst kıymetli dostları var @Dosi nin
Acaba nedenResmen dejavu yaşıyorum... @Dosi
kürek banamı onamı onu netleştirsem ona göre tepki vereceğim
Öyle haklısın. Hayat tekrarlardan ibaret. Kendini tekrar eden döngülerin içersindeyiz.hayat dejavudan ibaret benim her günüm öyle geçiyor mesela şu mesajın hiç daha önce aynı mesajdan yollamadım bu ilk diyebilirmisin ?
Sanaydı ama offline olup kaçmışsınkürek banamı onamı onu netleştirsem ona göre tepki vereceğim
Akıllı adamSanaydı ama offline olup kaçmışsın
ben kaçmam sadece ortamdan ricat ederimSanaydı ama offline olup kaçmışsın
Sen varya bugün bir konuda minnacıkta olsa haklı çıktın ama şımarma diye demeyeceğim.ben kaçmam sadece ortamdan ricat ederim
Sanaydı ama offline olup kaçmışsın
Akıllı adam
Tekin küreği hala yememiṣ anlaṣılanben kaçmam sadece ortamdan ricat ederim
Tekin tekin her iki tarafında işine geleceksin işte. Bir tarafı seç artık. 😅vallahi şaşırdım kaldım zerrin teyzeye oy vermesek @The_Erinch kürekle kovalıyor , oy versek @Yakamoz-Asi bıçak çekiyor netsem oylamaya katılmasamıydım acaba ?
@Dosi küreği bana kaldırsada son anda kıyamayacak? ben ne yapıyorum neden böyle bir hata yapıyorum diye derin bir analizden sonra küreği usulca @Bully nin kafasına indirecektirTekin küreği hala yememiṣ anlaṣılan
her zaman haklıyım her konuda ama haklılığımın ortaya çıkması zaman alıyor bu arada olan bana oluyor vuruyorsunuz garibana tabiŞimdi bu senenin oy veren isimlerine bakarsak 11 oy daha gelmesi gerek. Bazıları nerdeyse bir hafta aktif olmamış. Bazıları etiket sonrası konuya girip oy kullanmamayı tercih etti.
1 kişi kesin kullanır ama sona bırakmayı seviyor. 1i düşüneceğim demişti. 4 isim konuya girip oylama yapmadı. Kalanları aktif olmadı
Tekrar etiket yapılmayacağını yazmıştım.
Eşitlikte iki kazananımız olur.
Konuya girilince bir kaç saniye oylamaya vakit ayırılsa fena olmazdı
------
Sen varya bugün bir konuda minnacıkta olsa haklı çıktın ama şımarma diye demeyeceğim.
Neyse ben film izleyeceğim. Gelene kadar gidersin.@Dosi küreği bana kaldırsada son anda kıyamayacak? ben ne yapıyorum neden böyle bir hata yapıyorum diye derin bir analizden sonra küreği usulca @Bully nin kafasına indirecektir
------
her zaman haklıyım her konuda ama haklılığımın ortaya çıkması zaman alıyor bu arada olan bana oluyor vuruyorsunuz garibana tabi
birazdan kaybolurum zaten isveç dizisine alıştırdı bizi @HollyDemon666☾☆Neyse ben film izleyeceğim. Gelene kadar gidersin.
İyi geceler sana şimdiden
Bence Mosinin ta kendisi. Kamera kullanarak kendi avatarını yapabiliyorsun. Bunu FM oyunu bile kullanıyor. Bence o.
Tamam da kahverengi mi siyah mı saçlarBence Mosinin ta kendisi. Kamera kullanarak kendi avatarını yapabiliyorsun. Bunu FM oyunu bile kullanıyor. Bence o.
Profiline girip tekrar baktım ve derin analizlerim sonucu açık kahverengi.Tamam da kahverengi mi siyah mı saçlar
Profiline girip tekrar baktım ve derin analizlerim sonucu açık kahverengi.
Kesin cevap veriyorum. Zoom'layıp baktım. İkiside mavi. Sana yanlış bilgi vermişler. 😂Gözler birinde kahverengi diğerinde mavi, ona ne diyorsun?
Kesin cevap veriyorum. Zoom'layıp baktım. İkiside mavi. Sana yanlış bilgi vermişler. 😂
Hehh işte tam olarak bu. Görsek kesin tanırız artık. Ama neresi olur o meçhul.Açık kahverengi saç ve mavi göz, tamamdır gözümde netleṣti @Dosi