2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tee 2 yıl öncesinde kalan nin takısını bile didik didik kurcalayıp hata olarak saygıdeğer çok kıymetli süper modumun suratına atmaya nasıl gönlün elverdi hiçmi için sıkılmadı ayıp denen bişey var :D
iyiki benim gibi her türlü darbeye karşı kendisine siper olacak dürüst kıymetli dostları var @Dosi nin :A
Faciayı unutmadım
IMG_3530.jpeg

------

Resmen dejavu yaşıyorum... :A @Dosi
Acaba neden :A

Şimdi bu senenin oy veren isimlerine bakarsak 11 oy daha gelmesi gerek. Bazıları nerdeyse bir hafta aktif olmamış. Bazıları etiket sonrası konuya girip oy kullanmamayı tercih etti.
1 kişi kesin kullanır ama sona bırakmayı seviyor. 1i düşüneceğim demişti. 4 isim konuya girip oylama yapmadı. Kalanları aktif olmadı:A
Tekrar etiket yapılmayacağını yazmıştım.
Eşitlikte iki kazananımız olur.
Konuya girilince bir kaç saniye oylamaya vakit ayırılsa fena olmazdı :A
------

ben kaçmam sadece ortamdan ricat ederim :A
Sen varya bugün bir konuda minnacıkta olsa haklı çıktın ama şımarma diye demeyeceğim.

• Harika
Reactions: tekin
Tekin küreği hala yememiṣ anlaṣılan :A
@Dosi küreği bana kaldırsada son anda kıyamayacak? ben ne yapıyorum neden böyle bir hata yapıyorum diye derin bir analizden sonra küreği usulca @Bully nin kafasına indirecektir :A
------

Şimdi bu senenin oy veren isimlerine bakarsak 11 oy daha gelmesi gerek. Bazıları nerdeyse bir hafta aktif olmamış. Bazıları etiket sonrası konuya girip oy kullanmamayı tercih etti.
1 kişi kesin kullanır ama sona bırakmayı seviyor. 1i düşüneceğim demişti. 4 isim konuya girip oylama yapmadı. Kalanları aktif olmadı:A
Tekrar etiket yapılmayacağını yazmıştım.
Eşitlikte iki kazananımız olur.
Konuya girilince bir kaç saniye oylamaya vakit ayırılsa fena olmazdı :A
------

Sen varya bugün bir konuda minnacıkta olsa haklı çıktın ama şımarma diye demeyeceğim.
her zaman haklıyım her konuda:D ama haklılığımın ortaya çıkması zaman alıyor bu arada olan bana oluyor vuruyorsunuz garibana tabi :D

@Dosi küreği bana kaldırsada son anda kıyamayacak? ben ne yapıyorum neden böyle bir hata yapıyorum diye derin bir analizden sonra küreği usulca @Bully nin kafasına indirecektir :A
------

her zaman haklıyım her konuda:D ama haklılığımın ortaya çıkması zaman alıyor bu arada olan bana oluyor vuruyorsunuz garibana tabi :D
Neyse ben film izleyeceğim. Gelene kadar gidersin.
İyi geceler sana şimdiden :A

Yani ṣimdi benim kafam iyice karıṣtı @tekin sen anladın mı durumu :A
Yani ṣimdi @Dosi paylaṣtığı gibi saçları kahverengi ve gözlerde kahverengi mi, yoksa avatarımda beni temsil ediyor dedi demek yani siyah saçlı ve mavi gözlü mü? :A
Bence Mosinin ta kendisi. Kamera kullanarak kendi avatarını yapabiliyorsun. Bunu FM oyunu bile kullanıyor. Bence o. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...