Gözünden düştüysem bu akşam uyku tutmayacak beni demekvallahi hakettiği zaman insanın zoruna gitmiyor yediği darbe, haketmeden gelen darbe üzücü oluyor
------
dedi ve gözümden düştü
Gözünden düştüysem bu akşam uyku tutmayacak beni demekvallahi hakettiği zaman insanın zoruna gitmiyor yediği darbe, haketmeden gelen darbe üzücü oluyor
------
dedi ve gözümden düştü
işte harika mesaj hemde bizim gibi korkarak söylememiş aleni açıklamış @The_ErinchDiva Yorgun
Melike Şahin'in hiçbir zaman aşmayı başaramayacağı mükemmellikte bir şarkı. Hak edilmiş bir zafer olur.
Zerrin Özer'in yıllar sonraki dönüşü de takdir edilesi. İki sene önce bir Zerrin Özer şarkısı En Favori Şarkı'da finale kalacak deseler kimse inanmaz dalga geçerdi herhalde. Yıllar, yıllar sonra inanılmaz bir geri dönüş...
Yani şimdi düşündümde @tekin ‘e karşı birden bi soğuma geldi. Sonradan 360 derece dönen bir mesaj yazmış ama nafile.
@Yakamoz-Asi bana benzeyen bir görsel. Ne diyorsun sen be avatarım bile beni temsil ediyor
tekin hata yaparsa tabiki cezasını çeker. Ben ne olursa olsun objektifliğimden ödün vermeyeceğim
ben gerçeği söyleyeyimde banlasın beni dimi? yok öyle yağma, yorum yapta kendi başını yak ben karışmam
Bırakında öyle düşünmek istediğiniz gibi olsun
Ah keṣke bir gelsen oyunaben gerçeği söyleyeyimde banlasın beni dimi? yok öyle yağma, yorum yapta kendi başını yak ben karışmam
Tamam ben kafamda belirledim, söylemem sana bile.Bırakında öyle düşünmek istediğiniz gibi olsun
Daha fazla açıklama yapmayacağım
Melike de sözü kendi yazmamıştı diye hatırlıyorum. Çok hayırlı olmasam da bende hatır bilirim canım ayrıca Melike de çok ahım şahım beğendiğim değil misal Hande vs Zerrin Hanım olsa şarkılar da önemli tabi ama Muhtemelen Hande derdim@RüzgarGülü ike birlikte klip vs ayrıcalık yapacağız demişlerdi. Burda bir tık ayrılmışlar
Zerrin Hanım az dinleyerek büyümedik. Melikeyi daha 1 2 yıldır biliyorum hatta diva yorgun ile dinledim İlkSanat için sanat görüşünü benimsiyorsun demek helal olsun. Bu kadar teyze hayranı olduğunu bilmiyordum durdun durdun finalde bombayı patlattın.
------
İkisi de teyzeyi oylamışlar?
Klip ayrıcalık vs derken Melike'ye ihanet ettiler resmen. Sizi gidi teyzeciler sizi @RüzgarGülü @tekin
@RüzgarGülü ike birlikte klip vs ayrıcalık yapacağız demişlerdi. Burda bir tık ayrılmışlar
Hımm oy verirken şarkıdan ziyade şarkıcı faktörünü göz önünde bulunduruyorsun o zaman sen daha çokMelike de sözü kendi yazmamıştı diye hatırlıyorum. Çok hayırlı olmasam da bende hatır bilirim canım ayrıca Melike de çok ahım şahım beğendiğim değil misal Hande vs Zerrin Hanım olsa şarkılar da önemli tabi ama Muhtemelen Hande derdim
Zerrin Hanım az dinleyerek büyümedik. Melikeyi daha 1 2 yıldır biliyorum hatta diva yorgun ile dinledim İlk
ben bile kendime anlam verememişim
tuzağı görmeden hissederim o yüzden düşme ihtimalim çok düşüktür insanın bu kadar düşmanı olunca alğıları daha çok gelişiyorAh keṣke bir gelsen oyuna
Tamam ben kafamda belirledim, söylemem sana bile.
ben bile kendime anlam verememişim
ama the erinch faktörü etkili oldu sanırım
Neden korkuyorsun ki oyunu açıklama konusunda?işte harika mesaj hemde bizim gibi korkarak söylememiş aleni açıklamış @The_Erinch
teh erinc e kalsa her saat başı oy kullandırtacakAçıkladı ya Zerrin diye
Arka planda @tekin e neler yapıyoruz neler @Yakamoz-Asi
Açıkladı ya Zerrin diye
Oy verdiğini biliyorum, Melike verdiği oyu gördüm. Kendisi Zerrin yazsada Diva Yorgunda oyu ay gibi parlıyor.teh erinc e kalsa her saat başı oy kullandırtacak
Sen bizimle yine ucuz kurtuluyorsun demedi deme.teh erinc e kalsa her saat başı oy kullandırtacak
Arka planda @tekin e neler yapıyoruz neler @Yakamoz-Asi
@Dosi oyumu değiştirmiş ben zerine oy atmıştımOy verdiğini biliyorum, Melike verdiği oyu gördüm. Kendisi Zerrin yazsada Diva Yorgunda oyu ay gibi parlıyor.
Sadece çekinmesinin nedeni ni merak ettim.
Etiketlemeyi sevmeyen arkadaşlar var. Direk senin gibi konuda etiket istemiyorum deme yerine araya başkalarını koyup etkinliklerde toplu etikette olmak istemediğini belirten arkadaşlarımız olduğu için yerinde ve kıvamında yapıyoruz.Terlik tehlikeli yani dikkat etmek gerek.
Ben mesela @Dosi olsam oy kullanmayın herkesi her gün etiketlerdim oklavayı gösterirdim.