Halimden bir o anlıyordu ne yapayım.Anlatılmaz bir duygu. Bizimki diye hitap etti mesela. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Sende bizdensin biz anlamıyormuyuz halini len
Halimden bir o anlıyordu ne yapayım.Anlatılmaz bir duygu. Bizimki diye hitap etti mesela. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Siz kavruğum kadar şeffaf değilsiniz.Sende bizdensin biz anlamıyormuyuz halini len![]()
Siz kavruğum kadar şeffaf değilsiniz.![]()
Diyene bakar mısın???
Sİmge için @Yakamoz-Asi ile konuda çadır kurdunuz...sonra pılınızı toplayıp Aleynada çadır kurdunuz...Şimdide burada kurarsınız
Benimmmmm mekan bellliiii...
Çal oradan bir Basit numaralarrrrrrr![]()
İkisine de vermezdiSenin kavruğun kime oy verirdi acaba
------
Sandıklar boș bırakmaya gelmez![]()
Doğru konuş Bilal hakkında.O zaman forumda iṣi ne zaten![]()
Doğru konuş Bilal hakkında.![]()
Bence vermezdiBilal'in Bilal Sonses'e oy verir miydi![]()
EvetSen Bilal'i iyi tanıyor musun acaba![]()
@Yakamoz-Asi ve @Bully ile aranı iyi tut. Onlar benim kıymetli yoldaşlarım bu forumda.Hepsi senin başının altından çıkıyor. Ben kuralı öğrendim biliyorum. 😅 Karışma bana.Girme @Dosi ile arama. Ne yaptığımı biliyorum.
Neyse gerçek hayattaki bölümüm de istatistik ağırlıklıydı zaten.
Foruma ilk geldiğim zamanlar yanlış hatırlamıyorsam @Bully bu konuda bana bir şey demişti, o hatırlamaz ama ben üzülmüştüm.![]()
Bir daha @phoebebuffay 'a bir șey deme @Bully hele söz konusu istatistik ise
------
Ben bu mesaja niye ilginç attım sence @Dosi![]()
@phoebebuffay ile kavga etmiştik ama istatistiğine laf etmemiştim diye hatırlıyorumO @Bully değil Sherlocktu
Takılan lakabı diyorsun galiba?
------
Etkinlik sahibi olduğum için fanlıkta frenliyorum kendimi.
Benimde inancım var gibi. Bakalım![]()
Bully çok sataşıyor. Azaltırsa bu savaşı bırakırım. 😂@Yakamoz-Asi ve @Bully ile aranı iyi tut. Onlar benim kıymetli yoldaşlarım bu forumda.
3. Bir isim nedeni ile (kıymetlide olsa) insanlarla aramı bozmuyorum merak etme![]()
Bully çok sataşıyor. Azaltırsa bu savaşı bırakırım. 😂
Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅@Bully ayıp etmiş. Belki bu mesaj vesilesi ile kendine çeki düzen verir…
@Yakamoz-Asi ve @Bully ile aranı iyi tut. Onlar benim kıymetli yoldaşlarım bu forumda.
3. Bir isim nedeni ile (kıymetlide olsa) insanlarla aramı bozmuyorum merak etme![]()
Bully çok sataşıyor. Azaltırsa bu savaşı bırakırım. 😂
@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?@Bully ayıp etmiş. Belki bu mesaj vesilesi ile kendine çeki düzen verir…
Bu mesajda inandığım mı algılanıyor@Bully ayıp etmiş. Belki bu mesaj vesilesi ile kendine çeki düzen verir…
@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?
Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.
Sanki sen @xemrexxx ‘i katıp kendi kendine düşman yaratıyor gibiydin?Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅
İkiz gibisiniz 😁 Birinize bir şey desem diğeri hemen arkalanıyor. Muhabbet edemiyoruz. 😅 Ne yapayım bende savaş açmakta çare buldum. 😁@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?
Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.
@xemrexxx bir şekilde bunların aralarında ters düşer ve Yakamoz ile Bully arasına istemeden de olsa nifak tohumları serper diye düşündüm. Emre burada araçtı yani. 😅Bu mesajda inandığım mı algılanıyor@Yakamoz-Asi
------
Sanki sen @xemrexxx ‘i katıp kendi kendine düşman yaratıyor gibiydin?![]()