- Reaksiyon puanı
- 34,697
- Puanı
- 1,061
Halimden bir o anlıyordu ne yapayım. Anlatılmaz bir duygu. Bizimki diye hitap etti mesela. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Sende bizdensin biz anlamıyormuyuz halini len
Halimden bir o anlıyordu ne yapayım. Anlatılmaz bir duygu. Bizimki diye hitap etti mesela. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Siz kavruğum kadar şeffaf değilsiniz.Sende bizdensin biz anlamıyormuyuz halini len
Siz kavruğum kadar şeffaf değilsiniz.
Diyene bakar mısın???
Sİmge için @Yakamoz-Asi ile konuda çadır kurdunuz...sonra pılınızı toplayıp Aleynada çadır kurdunuz...Şimdide burada kurarsınız
Benimmmmm mekan bellliiii...
Çal oradan bir Basit numaralarrrrrrr
İkisine de vermezdiSenin kavruğun kime oy verirdi acaba
------
Sandıklar boș bırakmaya gelmez
İkisine de vermezdi
Doğru konuş Bilal hakkında.O zaman forumda iṣi ne zaten
Doğru konuş Bilal hakkında.
Bence vermezdiBilal'in Bilal Sonses'e oy verir miydi
Bence vermezdi
EvetSen Bilal'i iyi tanıyor musun acaba
@Yakamoz-Asi ve @Bully ile aranı iyi tut. Onlar benim kıymetli yoldaşlarım bu forumda.Hepsi senin başının altından çıkıyor. Ben kuralı öğrendim biliyorum. 😅 Karışma bana. Girme @Dosi ile arama. Ne yaptığımı biliyorum.
Neyse gerçek hayattaki bölümüm de istatistik ağırlıklıydı zaten.
Foruma ilk geldiğim zamanlar yanlış hatırlamıyorsam @Bully bu konuda bana bir şey demişti, o hatırlamaz ama ben üzülmüştüm.
Bir daha @phoebebuffay 'a bir șey deme @Bully hele söz konusu istatistik ise
------
Ben bu mesaja niye ilginç attım sence @Dosi
@phoebebuffay ile kavga etmiştik ama istatistiğine laf etmemiştim diye hatırlıyorumO @Bully değil Sherlocktu
Takılan lakabı diyorsun galiba?
------
Etkinlik sahibi olduğum için fanlıkta frenliyorum kendimi.
Benimde inancım var gibi. Bakalım
Bully çok sataşıyor. Azaltırsa bu savaşı bırakırım. 😂@Yakamoz-Asi ve @Bully ile aranı iyi tut. Onlar benim kıymetli yoldaşlarım bu forumda.
3. Bir isim nedeni ile (kıymetlide olsa) insanlarla aramı bozmuyorum merak etme
Bully çok sataşıyor. Azaltırsa bu savaşı bırakırım. 😂
Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅@Bully ayıp etmiş. Belki bu mesaj vesilesi ile kendine çeki düzen verir…
@Yakamoz-Asi ve @Bully ile aranı iyi tut. Onlar benim kıymetli yoldaşlarım bu forumda.
3. Bir isim nedeni ile (kıymetlide olsa) insanlarla aramı bozmuyorum merak etme
Bully çok sataşıyor. Azaltırsa bu savaşı bırakırım. 😂
@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?@Bully ayıp etmiş. Belki bu mesaj vesilesi ile kendine çeki düzen verir…
Bu mesajda inandığım mı algılanıyor @Yakamoz-Asi@Bully ayıp etmiş. Belki bu mesaj vesilesi ile kendine çeki düzen verir…
@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?
Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.
Sanki sen @xemrexxx ‘i katıp kendi kendine düşman yaratıyor gibiydin?Bunu yapacağını çok sanmıyorum. Yakamozdan güç alıyor. 😂 Yanlarına ekürileri tekinide alırlar. Ben burada yalnızım. 😅
İkiz gibisiniz 😁 Birinize bir şey desem diğeri hemen arkalanıyor. Muhabbet edemiyoruz. 😅 Ne yapayım bende savaş açmakta çare buldum. 😁@Dosi bi karar ver. Ona mı inandın gerçekten?
Bana savaş ilanı eden kendisi. Sonra da hem @Yakamoz-Asi hem bana savaş ilan etti.
@xemrexxx bir şekilde bunların aralarında ters düşer ve Yakamoz ile Bully arasına istemeden de olsa nifak tohumları serper diye düşündüm. Emre burada araçtı yani. 😅Bu mesajda inandığım mı algılanıyor @Yakamoz-Asi
------
Sanki sen @xemrexxx ‘i katıp kendi kendine düşman yaratıyor gibiydin?