Teşekkür ederim. @Bully kadar seninde emeğin çok. Siz olmasaydınız bu kadar istekli yürütmezdim
Bu üçlü bu etkinliğe de damgasını vurdu
Severek destek verdim size. Teṣekkürler.
Teşekkür ederim. @Bully kadar seninde emeğin çok. Siz olmasaydınız bu kadar istekli yürütmezdim
Bu üçlü bu etkinliğe de damgasını vurdu
Ben Aleyna’yı Simge kadar desteklemedimDiyene bakar mısın???
Sİmge için @Yakamoz-Asi ile konuda çadır kurdunuz...sonra pılınızı toplayıp Aleynada çadır kurdunuz...Şimdide burada kurarsınız
Benimmmmm mekan bellliiii...
Çal oradan bir Basit numaralarrrrrrr
Bir düzeltme yapalım. Diva Yorgun iki farklı versiyonuyla beraber yayınlandı, Spotify dinlenmesi 90 milyondan fazla.Diva Yorgun:
Youtube İzlenme: 129 Milyon
Spotfy Dinlenme: 72 Milyon
Basit Numaralar:
Youtube İzlenme: 194 Milyon
Spotfy Dinlenme : 64 Milyon
Melike Şahin 35 yaşında; 1989 doğumlu..
Zerrin Özer 1989 kadar 10 albüm çıkardı.....
Zerrin Özerin bu şarkısı çıktığı dönemde ciddi ses getirdiği için ve halen kullandığım app lerde favorilerim içinde olduğu için. ciddi şekilde bu etkinlite destekledim.
Başka bir şarkısı olsa bu kadar fanlık yapmazdım.
O yüzden oyumu Zerrin Özere gönül rahatlığı ile verdim.
Hakeden kazansın.
İyi geceler
Emeklerine Sağlık @Dosi
Haftasonu yani Avrupalı ziyaretçiler de olabilir belki aralarında
İstatik dendimi senBir düzeltme yapalım. Diva Yorgun iki farklı versiyonuyla beraber yayınlandı, Spotify dinlenmesi 90 milyondan fazla.
Dinlenmeler bölünebiliyor, direkt böyle tek kaynaklı karşılaştırma yapmak doğru değil. Klipsiz versiyonu da 51 milyon izlenmiş mesela, bunları hesaba kattın mı?
Ekli dosyayı görüntüle 130719
Diva Yorgun:
Youtube İzlenme: 129 Milyon
Spotfy Dinlenme: 72 Milyon
Basit Numaralar:
Youtube İzlenme: 194 Milyon
Spotfy Dinlenme : 64 Milyon
Melike Şahin 35 yaşında; 1989 doğumlu..
Zerrin Özer 1989 kadar 10 albüm çıkardı.....
Zerrin Özerin bu şarkısı çıktığı dönemde ciddi ses getirdiği için ve halen kullandığım app lerde favorilerim içinde olduğu için. ciddi şekilde bu etkinlite destekledim.
Başka bir şarkısı olsa bu kadar fanlık yapmazdım.
O yüzden oyumu Zerrin Özere gönül rahatlığı ile verdim.
Hakeden kazansın.
İyi geceler
Emeklerine Sağlık @Dosi
Bir düzeltme yapalım. Diva Yorgun iki farklı versiyonuyla beraber yayınlandı, Spotify dinlenmesi 90 milyondan fazla.
Dinlenmeler bölünebiliyor, direkt böyle tek kaynaklı karşılaştırma yapmak doğru değil. Klipsiz versiyonu da 51 milyon izlenmiş mesela, bunları hesaba kattın mı?
Ekli dosyayı görüntüle 130719
Zorluyorum yoksa var uykum Sizdeki gibi enerji bende ne gezerUykun açıldı mı biraz?
Aaa hakkını verdik ya bende 7 şarj kalmasına rağmen buralardayımAma bak @Bully 'yi de gör adam uykum geldi dedi ama hala burada.
E hadi sen git yeterki bu kadarZorluyorum yoksa var uykum Sizdeki gibi enerji bende ne gezer
Görünce düzeltmek istedim ama öyle gerçekten maalesef, bu huyumdan rahatsızım da biraz.İstatik dendimi sen
Doğrusunu yapıyorsun. Biz seni ilk böyle tanımıştık ben olsam bende öyle yapardım. Zaten kanıtlarla gelmeyi seven biriyimGörünce düzeltmek istedim ama öyle gerçekten maalesef, bu huyumdan rahatsızım da biraz.
@Yakamoz-Asi ile seni göbeklerimiz arasında tost yapmaya karar verdik, ezileceksin, pestilin çıkacak@Bully 'e dünya savaşı ilan etmiştim. O cepheleri arttırıp @xemrexxx ve @Yakamoz-Asi 'yede savaş açıyorum.
I Started World War. @Bully @Yakamoz-Asi @xemrexxx ⚔️⚔️⚔️ 😈😈😈
Ama bak @Bully 'yi de gör adam uykum geldi dedi ama hala burada.
Hep destek tam destek, iyi gecelerAaa hakkını verdik ya bende 7 şarj kalmasına rağmen buralardayım
------
E hadi sen git yeterki bu kadar
Neyse gerçek hayattaki bölümüm de istatistik ağırlıklıydı zaten.Doğrusunu yapıyorsun. Biz seni ilk böyle tanımıştık ben olsam bende öyle yapardım. Zaten kanıtlarla gelmeyi seven biriyim
@Yakamoz-Asi ile seni göbeklerimiz arasında tost yapmaya karar verdik, ezileceksin, pestilin çıkacak
Bunu yapmanız çok zor. Hayal aleminden çıkın. 😁 Ben kazanamayacağım savaşa girmem. 😅@Yakamoz-Asi ile seni göbeklerimiz arasında tost yapmaya karar verdik, ezileceksin, pestilin çıkacak