Artıkın sen de böyle evlenirsin bir switzerlandlı ablayı hamile bırakıp mecburi evlilikBende link acilmiyor ama tahmin ediyorum ne tür biri oldugunu.![]()
Artıkın sen de böyle evlenirsin bir switzerlandlı ablayı hamile bırakıp mecburi evlilikBende link acilmiyor ama tahmin ediyorum ne tür biri oldugunu.![]()
Artıkın sen de böyle evlenirsin bir switzerlandlı ablayı hamile bırakıp mecburi evlilik
Gün geçmiyor ki Barış yeni bir hayvanatlık yapmasın
Kalbimiz bir Kaan düşündüğümü yazmışsın o göbekle nasıl devireceksin diyecektimGün geçmiyor ki Barış yeni bir hayvanatlık yapmasın
Sen o totonu kaldıraman ki nereye deviriyon bizi![]()
Vakit devirirsin sen ancak.
Gün geçmiyor ki Barış yeni bir hayvanatlık yapmasın
Sen o totonu kaldıraman ki nereye deviriyon bizi![]()
Kalbimiz bir Kaan düşündüğümü yazmışsın o göbekle nasıl devireceksin diyecektim![]()
![]()
foruma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüşVakit devirirsin sen ancak.![]()
hangisi maskeli? şu sırtında usa yazan çiftlik bank kurucusu tosuncuğa benzeyenmi? diğerimi yoksa gerisi yere yakın oynak kız mı ? maskeliyi tanımadığım için herkes olabilirforuma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş![]()
@MasacRE @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Dosi @Zeyno @tekin
@Maskeli Fedai sana bir gün operasyon yapacak ya dur bakalım ne zamanforuma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş![]()
Ay oraların çivisi çıktı iyice.foruma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş![]()
Ortama bakforuma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş![]()
Ay git işine uğraşma insanlarla.
Gerek yok benim Gökberk im var
geceleri geliyor mu yani gökberk oğlan yanına 😱
Kızzz bak @serhatt ın işlerinin kapanma nedeni
Boşver melun maskeli bu masajı yaptırmayı severdi en son @MasacRE ile gitmişlerdi o gün kaybolmuşhangisi maskeli? şu sırtında usa yazan çiftlik bank kurucusu tosuncuğa benzeyenmi? diğerimi yoksa gerisi yere yakın oynak kız mı ? maskeliyi tanımadığım için herkes olabilir![]()