O zaman git bir tatlı ye restaurantta
O zaman git bir tatlı ye restaurantta
Beyaz çikolatalı mı yesem bitter mi acaba?
Totondan sallama saatin gelmiş senin maşallah her konuda bir iftira sıkmışsın.
Gıııı @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD bu isimleri en iyi senin değerlendireceğini söylediAllah korusun
Sana tokadı basınca sen de böyle olmuştunTotondan sallama saatin gelmiş senin maşallah her konuda bir iftira sıkmışsın.
Gıııı @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD bu isimleri en iyi senin değerlendireceğini söyledi
------
Sana tokadı basınca sen de böyle olmuştun
En karlı Katya bacım çıktı hatırlatırım.Gıııı @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD bu isimleri en iyi senin değerlendireceğini söyledi
------
Sana tokadı basınca sen de böyle olmuştun
Katta seni yolar beEn karlı Katya bacım çıktı hatırlatırım.
Hizmetçilerle boy ölçüştürecek halim yok.Katta seni yolar be
Bir senaryo sitesinden para kazanmalı düşünüyorumṢuan ne düṣüyorsun aslında konunun ismi ama daha çok sohbet için kullanılıyor diye düṣünüyorum. Her neyse. Ben artık düṣünmeyi bıraktım. Olacaklar zaten oluyor.
Yine en iyi gelini seçmişsinElhamdulillah
Kızzz ne cemaati 😱 icardi ile WANda hangi cemaat be öyle cemaat mi olur Adnan Oktar da kapatıldı yani olmaz bence@serhatt ım doğru yolda zaten sen derdine yan, sana da cemaat okulllarında başarılar, namusuna dikkat et başına her iş gelebilir.
Ben zaten Fenerliydim.
paragözlüğün acı sonu ibret olmalı herkeseBen zaten Fenerliydim.
Millet sahnede deliklere düṣüyor hiç bir ṣey olmuyor. Ben düṣüyorum kaburga kırılıyor. Bu nasıl bir dünya anlamadım..
@serhatt ım doğru yolda zaten sen derdine yan, sana da cemaat okulllarında başarılar, namusuna dikkat et başına her iş gelebilir.
Oldu bile farkında değilsin. Elimde ne görseller var ama buraya fırlatamam.Kızzz ne cemaati 😱 icardi ile WANda hangi cemaat be öyle cemaat mi olur Adnan Oktar da kapatıldı yani olmaz bence
Para göz olan sen olduğun için ibret alması gereken de sensin.