Bir de böyle bir hesap açsan niye kendi adını soyadını kullanıp belli edersin zeka fırtınası resmen.Rezil olmalara doyamadı be![]()
Bir de böyle bir hesap açsan niye kendi adını soyadını kullanıp belli edersin zeka fırtınası resmen.Rezil olmalara doyamadı be![]()
Sanmam net daha iyisi vardır yapan.![]()
Aaaaa resmen bana forumdan birilerini hatırlattıBir de böyle bir hesap açsan niye kendi adını soyadını kullanıp belli edersin zeka fırtınası resmen.![]()
Aynaya bakmış gibi oldun tabi, e doğal.Aaaaa resmen bana forumdan birilerini hatırlattı
Aslında direkt seni dicektim ama küttt diye böyle bayılırsın diye demedimAynaya bakmış gibi oldun tabi, e doğal.![]()
Ay hadi oradan herkes biliyor senin ne olduğunu, böyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.Aslında direkt seni dicektim ama küttt diye böyle bayılırsın diye demedimEkli dosyayı görüntüle 129815
+1Ay hadi oradan herkes biliyor senin ne olduğunu, böyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.![]()
Dünya yansa ikimize birşey olmaz diyor.
Senin dediğinin karşılığı bu.Dünya yansa ikimize birşey olmaz diyor.![]()
Bundan sonra bunu paylaş o zaman.
Senin sonun böyle olacak +1
Bundan sonra bunu paylaş o zaman.Gene de tercih senin.
para söz konusu olunca serhatın değişim hızı@Dosi @Zeyno @Angelica @mrt-06 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @cookies @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 129833
aaaa sanane be valalha polis yollarım seni tutuklaması içinSen degismez misin para söz konusu olursa![]()
para söz konusu olunca serhatın değişim hızı@Dosi @Zeyno @Angelica @mrt-06 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @cookies @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 129833
aaaa sanane be valalha polis yollarım seni tutuklaması için
Loo bak sıvacılar parti veriyorBaṣımın üstünde yeri var saygıdeğer polisimizin![]()