Bir de böyle bir hesap açsan niye kendi adını soyadını kullanıp belli edersin zeka fırtınası resmen.Rezil olmalara doyamadı be
Bir de böyle bir hesap açsan niye kendi adını soyadını kullanıp belli edersin zeka fırtınası resmen.Rezil olmalara doyamadı be
Sanmam net daha iyisi vardır yapan.
Aaaaa resmen bana forumdan birilerini hatırlattıBir de böyle bir hesap açsan niye kendi adını soyadını kullanıp belli edersin zeka fırtınası resmen.
Aynaya bakmış gibi oldun tabi, e doğal.Aaaaa resmen bana forumdan birilerini hatırlattı
Aslında direkt seni dicektim ama küttt diye böyle bayılırsın diye demedimAynaya bakmış gibi oldun tabi, e doğal.
Ay hadi oradan herkes biliyor senin ne olduğunu, böyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.Aslında direkt seni dicektim ama küttt diye böyle bayılırsın diye demedim Ekli dosyayı görüntüle 129815
+1Ay hadi oradan herkes biliyor senin ne olduğunu, böyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.
Dünya yansa ikimize birşey olmaz diyor.
Senin dediğinin karşılığı bu.Dünya yansa ikimize birşey olmaz diyor.
Bundan sonra bunu paylaş o zaman. Gene de tercih senin.
Senin sonun böyle olacak +1
Bundan sonra bunu paylaş o zaman. Gene de tercih senin.
para söz konusu olunca serhatın değişim hızı @Dosi @Zeyno @Angelica @mrt-06 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @cookies @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 129833
aaaa sanane be valalha polis yollarım seni tutuklaması içinSen degismez misin para söz konusu olursa
para söz konusu olunca serhatın değişim hızı @Dosi @Zeyno @Angelica @mrt-06 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @cookies @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 129833
aaaa sanane be valalha polis yollarım seni tutuklaması için
Loo bak sıvacılar parti veriyor @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @12.AdamBaṣımın üstünde yeri var saygıdeğer polisimizin