O zaman seni bu sonla uğurluyoruzGercekleri acikliyoruz yine baska yere cekiyorsun.daha da cevap vermem reaksiyon göstermem sana aha da buraya yazdim.
![]()
O zaman seni bu sonla uğurluyoruzGercekleri acikliyoruz yine baska yere cekiyorsun.daha da cevap vermem reaksiyon göstermem sana aha da buraya yazdim.
![]()
İftiran batsın. .ss
Kızzz türkiyedem Sırbistan’a buna estetik ameliyat olmaya gidiyorlarmış
Bunun doktoru kimmiş?Kızzz türkiyedem Sırbistan’a buna estetik ameliyat olmaya gidiyorlarmışayol Türkiye’de doktor mu kalmadı hep kudurukluktan
@Emre Ozansoy @Zeyno @Dosi
Kendisi estetik cerrahmış , kendi yapıyordur belkiBunun doktoru kimmiş?![]()
Sanmam net daha iyisi vardır yapan.Kendisi estetik cerrahmış , kendi yapıyordur belki![]()
açıkta biri mi gördün oğlanda niye pişmiş kelle gibi sırıtıyonnKız Şeyma'nın oğlanı buldum stalkladım git sende biraz stalkla.@xemrexxx
Bir şeyler gördüm evet.açıkta biri mi gördün oğlanda niye pişmiş kelle gibi sırıtıyonn![]()
pek bişi göremedim ama grup takılmayı seviyor gibi çoğu resimde en az 2 erkek varBir şeyler gördüm evet.![]()
Ben gay olduğunu zannederdim Şeyma ile olduğunu bilmesem, öyle vibe veriyor.pek işi göremedim ama grup takılmayı seviyor gibi çoğu resimde en az 2 erkek var![]()
kızzz demek ondan Faruk forumdasha sürekli bal yediriyordun, ondan hıkkk diye gitti bunak şey 😱Bisex de olabilir.![]()
İlk gebermesini istediğim sensin, illa birine yedireceksem sana yediririm.kızzz demek ondan Faruk forumdasha sürekli bal yediriyordun, ondan hıkkk diye gitti bunak şey 😱
Bana o ka yakın olamazsınİlk gebermesini istediğim sensin, illa birine yedireceksem sana yediririm.![]()
İlk gebermesini istediğim sensin, illa birine yedireceksem sana yediririm.![]()
Yakın olanlara yakın olurum.Bana o ka yakın olamazsın![]()
Rezil olmalara doyamadı be