O zaman seni bu sonla uğurluyoruzGercekleri acikliyoruz yine baska yere cekiyorsun. daha da cevap vermem reaksiyon göstermem sana aha da buraya yazdim.
O zaman seni bu sonla uğurluyoruzGercekleri acikliyoruz yine baska yere cekiyorsun. daha da cevap vermem reaksiyon göstermem sana aha da buraya yazdim.
İftiran batsın. .ss
Kızzz türkiyedem Sırbistan’a buna estetik ameliyat olmaya gidiyorlarmış ayol Türkiye’de doktor mu kalmadı hep kudurukluktan @Emre Ozansoy @Zeyno @Dosi
Bunun doktoru kimmiş?Kızzz türkiyedem Sırbistan’a buna estetik ameliyat olmaya gidiyorlarmış ayol Türkiye’de doktor mu kalmadı hep kudurukluktan @Emre Ozansoy @Zeyno @Dosi
Kendisi estetik cerrahmış , kendi yapıyordur belkiBunun doktoru kimmiş?
Sanmam net daha iyisi vardır yapan.Kendisi estetik cerrahmış , kendi yapıyordur belki
açıkta biri mi gördün oğlanda niye pişmiş kelle gibi sırıtıyonnKız Şeyma'nın oğlanı buldum stalkladım git sende biraz stalkla. @xemrexxx
Bir şeyler gördüm evet.açıkta biri mi gördün oğlanda niye pişmiş kelle gibi sırıtıyonn
pek bişi göremedim ama grup takılmayı seviyor gibi çoğu resimde en az 2 erkek varBir şeyler gördüm evet.
Ben gay olduğunu zannederdim Şeyma ile olduğunu bilmesem, öyle vibe veriyor.pek işi göremedim ama grup takılmayı seviyor gibi çoğu resimde en az 2 erkek var
kızzz demek ondan Faruk forumdasha sürekli bal yediriyordun, ondan hıkkk diye gitti bunak şey 😱Bisex de olabilir.
İlk gebermesini istediğim sensin, illa birine yedireceksem sana yediririm.kızzz demek ondan Faruk forumdasha sürekli bal yediriyordun, ondan hıkkk diye gitti bunak şey 😱
Bana o ka yakın olamazsınİlk gebermesini istediğim sensin, illa birine yedireceksem sana yediririm.
İlk gebermesini istediğim sensin, illa birine yedireceksem sana yediririm.
Yakın olanlara yakın olurum.Bana o ka yakın olamazsın
Rezil olmalara doyamadı be