Artıkın sen de böyle evlenirsin bir switzerlandlı ablayı hamile bırakıp mecburi evlilikBende link acilmiyor ama tahmin ediyorum ne tür biri oldugunu.
Artıkın sen de böyle evlenirsin bir switzerlandlı ablayı hamile bırakıp mecburi evlilikBende link acilmiyor ama tahmin ediyorum ne tür biri oldugunu.
Artıkın sen de böyle evlenirsin bir switzerlandlı ablayı hamile bırakıp mecburi evlilik
Gün geçmiyor ki Barış yeni bir hayvanatlık yapmasın
Kalbimiz bir Kaan düşündüğümü yazmışsın o göbekle nasıl devireceksin diyecektimGün geçmiyor ki Barış yeni bir hayvanatlık yapmasın
Sen o totonu kaldıraman ki nereye deviriyon bizi
Vakit devirirsin sen ancak.
Gün geçmiyor ki Barış yeni bir hayvanatlık yapmasın
Sen o totonu kaldıraman ki nereye deviriyon bizi
Kalbimiz bir Kaan düşündüğümü yazmışsın o göbekle nasıl devireceksin diyecektim
foruma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş @MasacRE @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Dosi @Zeyno @tekinVakit devirirsin sen ancak.
hangisi maskeli? şu sırtında usa yazan çiftlik bank kurucusu tosuncuğa benzeyenmi? diğerimi yoksa gerisi yere yakın oynak kız mı ? maskeliyi tanımadığım için herkes olabilirforuma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş @MasacRE @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Dosi @Zeyno @tekin
@Maskeli Fedai sana bir gün operasyon yapacak ya dur bakalım ne zaman @Bullyforuma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş @MasacRE @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Dosi @Zeyno @tekin
Ay oraların çivisi çıktı iyice.foruma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş @MasacRE @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Dosi @Zeyno @tekin
Ortama bakforuma uğramayan @Maskeli Fedai kıvırırken görülmüş @MasacRE @RüzgarGülü @cookies @12.Adam @Dosi @Zeyno @tekin
önce sana bir bızırtı buluruz görürsün gününü @serhatt @Dosi @Bully @Yakamoz-Asi@Maskeli Fedai sana bir gün operasyon yapacak ya dur bakalım ne zaman @Bully
Ay git işine uğraşma insanlarla.
Gerek yok benim Gökberk im var
geceleri geliyor mu yani gökberk oğlan yanına 😱
Kızzz bak @serhatt ın işlerinin kapanma nedeni
Boşver melun maskeli bu masajı yaptırmayı severdi en son @MasacRE ile gitmişlerdi o gün kaybolmuşhangisi maskeli? şu sırtında usa yazan çiftlik bank kurucusu tosuncuğa benzeyenmi? diğerimi yoksa gerisi yere yakın oynak kız mı ? maskeliyi tanımadığım için herkes olabilir