@Yakamoz-Asi aradığı deniz kızını bulmuş , mutluluklar dileyelim @Angelica @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Zeyno @12.Adam @cookies
@Yakamoz-Asi aradığı deniz kızını bulmuş , mutluluklar dileyelim @Angelica @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Zeyno @12.Adam @cookies
Her bakımdan sana daha uygun gibi.@Yakamoz-Asi aradığı deniz kızını bulmuş , mutluluklar dileyelim @Angelica @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Zeyno @12.Adam @cookies
Seni yer inş. Deniz kızı ablamHer bakımdan sana daha uygun gibi.
Seni yer inş. Deniz kızı ablam
aaaa kızzzz bu çiftleşme programanın Arapça versiyonu çıkmış, gidip katıl zengin petrollü bir Arap habibisi bulursun bence
Boşver mesela bu da İspanya prensesini reddedip @serhatt la @Emre Ozansoy u seçmiş ,vizyonsuz .ssBende link acilmiyor ama tahmin ediyorum ne tür biri oldugunu.
Benim sevgilim var sen katıl da belki şu yalnızlığın son bulur.aaaa kızzzz bu çiftleşme programanın Arapça versiyonu çıkmış, gidip katıl zengin petrollü bir Arap habibisi bulursun bence
Arap istemem İtalyan ya da İspanyol olursa olabilirBenim sevgilim var sen katıl da belki şu yalnızlığın son bulur.
Avucunu yala onlar sana 123456765432 beden fazla gelir.Arap istemem İtalyan ya da İspanyol olursa olabilir
linç yiyorsun beter olAvucunu yala onlar sana 123456765432 beden fazla gelir.
Linç edilmesi gereken şeyler edilemeyince sonuç bu, şaşırtmıyor insanımız.
Düzgün konuşunca böyle övülüyor , gerçi oğlanı senin gibi kuduruklar da övüyor olabilir ne dediğine bakmadanLinç edilmesi gereken şeyler edilemeyince sonuç bu, şaşırtmıyor insanımız.
Bu A dese övülür ayol şaşırmadım.Düzgün konuşunca böyle övülüyor , gerçi oğlanı senin gibi kuduruklar da övüyor olabilir ne dediğine bakmadan
Sen de hep milleti haksız. Çıkarmamak için nikah masasına otururdunBu A dese övülür ayol şaşırmadım.
Sen de hep milleti haksız. Çıkarmamak için nikah masasına otururdun
Heyatım bir sizin banyoda 2 kese at şuna sevaptır pis mi kalsın
Tellak mıyım ben? Hamama gitsin.Heyatım bir sizin banyoda 2 kese at şuna sevaptır pis mi kalsın