@Yakamoz-Asi aradığı deniz kızını bulmuş , mutluluklar dileyelim
@Yakamoz-Asi aradığı deniz kızını bulmuş , mutluluklar dileyelim@Angelica @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Zeyno @12.Adam @cookies
Her bakımdan sana daha uygun gibi.@Yakamoz-Asi aradığı deniz kızını bulmuş , mutluluklar dileyelim@Angelica @Bully @RüzgarGülü @Dosi @Zeyno @12.Adam @cookies
Seni yer inş. Deniz kızı ablamHer bakımdan sana daha uygun gibi.![]()
Seni yer inş. Deniz kızı ablam![]()
aaaa kızzzz bu çiftleşme programanın Arapça versiyonu çıkmış, gidip katıl zengin petrollü bir Arap habibisi bulursun bence
Boşver mesela bu da İspanya prensesini reddedip @serhatt la @Emre Ozansoy u seçmiş ,vizyonsuz .ssBende link acilmiyor ama tahmin ediyorum ne tür biri oldugunu.![]()
Benim sevgilim var sen katıl da belki şu yalnızlığın son bulur.aaaa kızzzz bu çiftleşme programanın Arapça versiyonu çıkmış, gidip katıl zengin petrollü bir Arap habibisi bulursun bence![]()
Arap istemem İtalyan ya da İspanyol olursa olabilirBenim sevgilim var sen katıl da belki şu yalnızlığın son bulur.![]()
Avucunu yala onlar sana 123456765432 beden fazla gelir.Arap istemem İtalyan ya da İspanyol olursa olabilir![]()
linç yiyorsun beter olAvucunu yala onlar sana 123456765432 beden fazla gelir.![]()
Linç edilmesi gereken şeyler edilemeyince sonuç bu, şaşırtmıyor insanımız.
Düzgün konuşunca böyle övülüyor , gerçi oğlanı senin gibi kuduruklar da övüyor olabilir ne dediğine bakmadanLinç edilmesi gereken şeyler edilemeyince sonuç bu, şaşırtmıyor insanımız.![]()
Bu A dese övülür ayol şaşırmadım.Düzgün konuşunca böyle övülüyor , gerçi oğlanı senin gibi kuduruklar da övüyor olabilir ne dediğine bakmadan
Sen de hep milleti haksız. Çıkarmamak için nikah masasına otururdunBu A dese övülür ayol şaşırmadım.![]()
Sen de hep milleti haksız. Çıkarmamak için nikah masasına otururdun
Heyatım bir sizin banyoda 2 kese at şuna sevaptır pis mi kalsın
Tellak mıyım ben? Hamama gitsin.Heyatım bir sizin banyoda 2 kese at şuna sevaptır pis mi kalsın