Trabzonspor 3-3 Beşiktaş | 2025-26 Trendyol Süper Lig 16. Hafta

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,103
Puanı
710
ts-bjk-anons.jpg

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Bordo mavililer şampiyonluk potasında kayıpsız kalmak isterken siyah beyazlılar ligde çıkış yapıp inişili çıkışlı grafiğe son vermek için kazanmak istiyor.

Saat: 20.00
Stadyum: Papara Park
Hakem: Ali Şansalan
Yayın: beIN Sports 1

Mücadele hakkında yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Çok zor maç. Büyük maçlarda favori olmaz. İki tarafında ciddi eksiklikleri var. Biz kağıt üzerinde iyi oynuyor gibiyiz ancak BJK'nin de büyük maç karnesi son yıllarda iyi duruyor.

Bizimkiler bu sezon bir çok senaryo izletti. Geçmiş yıllarda sıkıntımız olan geriye düşüp kazanma ve son dakika golüyle galip gelme basamaklarını geçtik geriye bir tek büyük maç galibiyeti kaldı. İnşallah bugün de o aşamayı geçip yolumuza kayıpsız devam ederiz.

BJK'de Emirhan sol bekte, Orkun merkezde ve 4 hücumcu ile başlıyor. Yedekte hücumcu yok. Sergen Yalçın son kurşunu sıkmaya çıkmış. Çok agresif başlayacaklar bence. Bizim takım kapalı kutu şu anda. Ozan yerini korursa bir şeyler olabilir. İlk golü biz bulursak devamını getiririz ancak ilk biz yersek karşıyı açmak zor olacaktır.

Cernyi illa solda oynatmayacak takımı 3 merkezli oynatmayıp orkun ndidiye yükü bindirecek yine bakmaya değmez. İlk başlarda her zamanki gibi pres yapar şansı tutarsa kazanır öbür türlü kaybeder bireysel hata der geçer bakmaya değmez. Yenerse kendini eleştiren taraftara racon keser ama rakip lig sonuncusu değil :A Trabzonun şampiyon olacağını bilsem kaybetmek isterim.

Bekten delindik, havadan hiç savunamadık, geride çok boşluk verdik. BJK geride bekleyip az eforla aldı skoru. Maç aslında hiç öyle başlamıştı ama kendi kendimize yedik golleri.

Olaigbe defterini kapatalım artık. Bize zarar vermeye başladı. Sikan hamlesini yapmalıyız. Ouali bugün sahada hiç yok. Ayrıca bugün sahada United kasa Onana var.

Bekten delindik, havadan hiç savunamadık, geride çok boşluk verdik. BJK geride bekleyip az eforla aldı skoru. Maç aslında hiç öyle başlamıştı ama kendi kendimize yedik golleri.

Olaigbe defterini kapatalım artık. Bize zarar vermeye başladı. Sikan hamlesini yapmalıyız. Ouali bugün sahada hiç yok. Ayrıca bugün sahada United kasa Onana var.
Olaigbe en sorunlusu şu maç için. Büyük zarar veriyor. Beke Arif, öne Mustafa hamlesi bile maçı değiştirir.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Maç ne bize ne Trabzonspora yarıyan bir sonuçla bitmiş istediğim en kötü ama en beklediğim senaryoydu. Sergen yine işi kırmızı karta atıp sıyrılır. Başlangıç planlarını fena yapmayan birisi ama gerisi rezalet bunu kırmızı maç görmediği maçlarda da görüyoruz

Helal olsun size çocuklar. Rezalet ilk yarı performansının üstünü iyi kapattık. Muci ve Zubkov kartvizit bıraktı bugün sahaya. Biz toy oyunculardan kurulu dar rotasyonu olan bir takımız. Onuachu ve Pina bizim için devasa kayıplar zaten ilk yarı bunu belli ettiler. Savic üstüne Pina olmayınca ilk yarı defans dağıldı. Savic'in girmesiyle arkayı topladık. Ön taraf için devrede alacağımız sol kanat net oyuncu olmalı. Sol kanadımız duvar gibi oraya giden top geri geliyor.

BJK'nin büyük maç şanssızlığı devam ediyor. Sergen büyük maçlarda parçalayarak başlıyor ama oyuncuları buna engel oluyor. Jurasek'in kaçırdığı pozisyona bakamadım ben. Sanki orada hocayı yeme işi var gibiydi. Pozisyon sonrası Sergen'in tepkisinden de buna benzer bir şey anladım. Beşiktaş'ın bu oyuncu grubu ile işi çok zor. Temizlemeleri kolay olmayacak.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Mücadele anlamında mükemmel bir takım Trabzonspor. Bu sene özelinde hiçbir şekilde kaç kaç olursa maç bırakmayacağı çok belli artık.

Bu maçlık penaltılık bir şey olmadı ama Beşiktaş karşısında 24 senelik penaltı alamama serisi 25'e uzadı.

Sene başında çok ihtimal vermiyordum ama Trabzonspor, Anadolu maçlarının hepsini kazanıp kalan derbi maçlarının hepsinden beraberlik ile ayrılsa bile Şampiyonluk yada ikincilik şansı çok ama çok fazla bir şekilde var. 1 ile 3 arasında sadece 4 puan fark var sadece 1 maç. Herşey olabilir bu saatten sonra. Galatasaray artık hiç rahat değil.

Aynen devam takım. Yılmak yok. Hedef Avrupa...

Bir notta son olarak ekleyeyim. Normalde Trabzonspor şuan için şampiyonluk ortalaması ile gidiyor ama önünde yada rekabet etmeye çalıştığı iki tane hayvan gibi takım var.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: mesmeso
Ben bu takıma diyecek kelime bulamıyorum cidden bulamıyorum artık.

Trabzonspor'un izlediğim kadarıyla son 30 dakika oynadığı eforu oynayacak takım yok şu anda ligde. Biz 45'den sonra dağılıyoruz Fenerbahçe desen hocasıyla kendi ayağına sıkıyor. 4 puan fark var ama ligin net favorisi Trabzonspor şu an.
------

Son 30 dakikalar esas alınırsa Trabzonspor bizi delik deşik eder 7lik yapar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21