Anlaşıldı billyMesaj listesine bak bak Sabar ve Dosi'nin sıralamalar çok yakın o alaka yani
Sen sıvacı tayfasını diyorsun o sabar anlamış (biraz o yöndeydi ama mesajın ) ben bir zamanlar oralardaydım dedim o kurucusuyum diye anlamışBenim olduğum goygoylarda Tols hiç olmadı. Doğu, MEnes, destere, Masacre ile çok goygoy yapardım Maskeli ve Sherlock yoktu başlarda Dosi'nin Sabar olayları da benden bağımsız Maskeli melunu aynen sonradan dahil oldu olaylara, Dosi ile ben kendisinden eskiyiz
✍🏻 @BullyŞu an direttip ciddiye alan kim acaba sal kardeşim beni. Git goygoyunu yap. Dahil olmak istemedikçe çekiyorsun mevzuya
Sabar'dan önce sıvacı tayfa vardı, o dönem Maskeli ortalıklarda yoktuSen sıvacı tayfasını diyorsun o sabar anlamış (biraz o yöndeydi ama mesajın ) ben bir zamanlar oralardaydım dedim o kurucusuyum diye anlamış
destere’den koruyordun beni sürekli. Güzel eski günler
bunu yeni gördümGaliba ilk kez benden çok mesaj yazmışsın hemde sadece 1-2 günde
Yalnız hit kısmında adını girince şaşırdım. Hızlı davranıp konuda açmışsın
@Bully herkese açık ara fark açmışsın
Evet ben de bu kadar performans beklemiyordum kendimden ama bu hafta düşecektir bu sayılar...Galiba ilk kez benden çok mesaj yazmışsın hemde sadece 1-2 günde
Yalnız hit kısmında adını girince şaşırdım. Hızlı davranıp konuda açmışsın
@Bully herkese açık ara fark açmışsın
Kütükler sana geçirmişler…Evet ben de bu kadar performans beklemiyordum kendimden ama bu hafta düşecektir bu sayılar...
Tam o gün fragmanı görünce dayanamayıp açtım... Halkımız da kaliteli konumuza itibar etmiş demek ki...