LPG li , billyGaliba ilk kez benden çok mesaj yazmışsın hemde sadece 1-2 günde
Yalnız hit kısmında adını girince şaşırdım. Hızlı davranıp konuda açmışsın
@Bully herkese açık ara fark açmışsın
Ne alaka ?İzinde olmamın etkisi ama bu kadar açık ara ben de beklemiyordum Mutluyum
Sen de sıralamaya göre Sabar üyesi olmuşsun
Bende var mıydın o dönem ?Bir zamanlar ben de oralardaydım uzaklaştım. Şimdi gelip yok şöyle yok böyle demesinler. Sabar isimli konuşma kutumuz bile vardı hiç o muhabbetlere girmeyeyim ama en başından kuruluşu ve oluşumu ve devamlılığı farklı ilerledi
Sıvacı tayfa olarak ilerlemişlerdi ilkin, destere Doğu Masacre ve MEnes. O süreçte vardın sende zaten. Sabar oluşunca bir konuda açtılar çok özenilen ve çok fazla goygoylar dönen ama talihsiz bir olay oldu ve geri getirilemeyecek şekilde silinip gitmişti
İşte bu be kardeşim. Şerefe 🥂Aynen kurucu üyeler arasında senle ben de varız aslında Aman ne halleri varsa görsünler o dörtlü Biz bağımsız halimizle mutluyuz
Harika haberyönetime dönme durumun olursa bu enleri sana iteklerim eskiden açıyordun zaten. Bilemedim, her hafta açma zorunluluğu zoruma gidiyor haftaya bi de ayın enleri gelecek.
Reyting konularını geçici bana verip okul bahanesi ile sonra kaçıp ardından onu ve diğer etkinlikleri süresiz üzerime kitlediğin geldi aklıma neyseki mesmesso sevip kurtardı beni Reyting konularından.
kafamın tasını attırdıkları için onlar rafa kalktı gibi gibi. Bakalım bunu ne kadar ilerleteceğim emreemreu yokluğumda el atacağını söyledi ama son durum malum
El attı mı bari , yoksa sonu biliyoruz suyu ısıt mosi.Önceki konuda ağladığın için sana acıdım. Artık meydan senin
Bu kadar yazmam artık. Önümüzdeki günler havalar biraz iyi olacak gibi. Vaktimi farklı şeylere harcarım
------
Bir nevi hal ettim o kısmı, söyledim zaten, baktın cumartesiye kadar açılmamış el at dedim emreemreu’ya