RüzgarGülü
Favori Üye
Vay be Dosi kötüye gidişat için demiştir. Peki bakalım aradaki buzlar eridğinde görüşürsünüz seneye yaza felan. Kış geliyor şimdi malumBenim mosi'me sözüm var kendisi ile kesinlikle muhattap olmayacağım...
Vay be Dosi kötüye gidişat için demiştir. Peki bakalım aradaki buzlar eridğinde görüşürsünüz seneye yaza felan. Kış geliyor şimdi malumBenim mosi'me sözüm var kendisi ile kesinlikle muhattap olmayacağım...
Dünya tersine dönse vazgeçmem...Vay be Dosi kötüye gidişat için demiştir. Peki bakalım aradaki buzlar eridğinde görüşürsünüz seneye yaza felan. Kış geliyor şimdi malum
Sen genel olarak mesajlarına dikkat et. Malum çoştuğunda ipin ucunu kaçırıyorsun.Benim mosi'me sözüm var kendisi ile kesinlikle muhattap olmayacağım...
Ok... bayırgülü dahil mi?Sen genel olarak mesajlarına dikkat et. Malum çoştuğunda ipin ucunu kaçırıyorsun.
Uyardığım mesaj tipini düşün.Ok... bayırgülü dahil mi?
Linki diyorsan artık linkli mesaj atmam. Toplu mesajda artık "O " kişiyi etiket etmiyorum. Kasdettiğin sıkıntıyı biraz daha anlatır mısın ?Uyardığım mesaj tipini düşün.
Başkalarının mesajlarını toplu alıntı yapıp yazdığın mesajlar sıkıntılı oluyor genelde.
Onla bunla konuşma demiyor ki link felan sıkıntıli diyor işte birde şikayet edildi ya ondan sıkıntıOk... bayırgülü dahil mi?
“O” kısmını anlamadım aman genel olarak diline hakim ol işteLinki diyorsan artık linkli mesaj atmam. Toplu mesajda artık "O " kişiyi etiket etmiyorum. Kasdettiğin sıkıntıyı biraz daha anlatır mısın ?
Linki çarpık atmış.Onla bunla konuşma demiyor ki link felan sıkıntıli diyor işte birde şikayet edildi ya ondan sıkıntı
ne dersen boş anlamazki bende kaç kez uyardım yapma etme ona buna bulaşma dedim ama kurmalı oyuncak bebekler gibi zemine bırakınca yerinde zıplayıp duruyorUyardığım mesaj tipini düşün.
Başkalarının mesajlarını toplu alıntı yapıp yazdığın mesajlar sıkıntılı oluyor genelde.